Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


VVS i Gällivare kommun

Arbeten inom VVS och rörarbeten är svåra att utföra själv. Behöver du hjälp med rörarbeten av stammar, ventiler, radiatorer, pelletsbrännare, värmepumpar eller värmegolv m.m. ska du kontakta en utbildad rörläggare. Beskriv vad du behöver hjälp med så skickas en offertförfrågan till rörmokare i Gällivare kommun som kan hjälpa dig. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med VVS-arbeten av olika slag?

Många gånger är det svårt att utföra VVS- och rörarbeten på egen hand, speciellt om man inte är så händig av sig. Ifall du behöver hjälp med rörarbeten av stammar, radiatorer, ventiler, värmegolv, värmepumpar, pelletsbrännare eller liknande bör du ta kontakt med en utbildad rörläggare. På det sätet vet du att arbetet kommer utföras professionellt på nolltid.

Ifall du tycker det är svårt att få tag i seriösa rörmokare i ditt område är du långt ifrån ensam. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig! Vi ser till att du kommer i kontakt med rörmokare som är både kompetenta och prisvärda. Eftersom vi samarbetar med rörmokare över hela landet ser vi enkelt till att du kommer i kontakt med i Gällivare kommun.

Samtliga av våra anslutna rörmokare är av hög standard och genomgår ständigt kontroller så att du ska kunna känna dig säker på att få den hjälp som du behöver. Vår tjänst kostar ingenting och gör att du sparar både tid, pengar samt energi. Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss genom hemsidan. Gör en tydlig beskrivning av vad du behöver hjälp med samt hur mycket du är beredd att betala. Vidare ska du fylla i dina kontaktuppgifter och när du vill att uppdraget ska börja.

Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och rörmokarna och när vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till våra rörmokare. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar och du blir inte bunden till att välja något av förslagen. Du har ingenting att förlora genom att använda vår tjänst. Skicka in en offert redan idag och få den hjälp du behöver!

Träd- & Skogstjänster Gällivare kommunBokföring & juridik Gällivare kommun
Lastväxlartransporter Gällivare kommunTransport Gällivare kommun
Sotning Gällivare kommunGolvläggning Gällivare kommun
Besiktningar Gällivare kommunUnderhållsplanering Gällivare kommun
Trädgårdsarbeten Gällivare kommunFasadrenovering Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons