Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Markarbeten i Gällivare kommun

Behöver du hjälp med markarbeten. Skicka en offertförfrågan så får du svar från företag som arbetar med markentreprenad. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med olika markarbeten?

Är du i behov av att hitta seriösa företag som utför markarbeten av olika slag? Det kan röra sig om avlopp- och trädgårdsanläggningar, dränering, stenläggning etc. Dessa olika markarbeten kan vara svåra att handskas med på egen hand. De smidigaste är att kontakta företag för att få professionell hjälp.

Ifall du anser att det är svårt att hitta passande företag som inte tar alltför mycket betalt är du långt ifrån ensam. Vi på Offertsvar hjälper dig att hitta företag som uppfyller just dina behov. Genom att använda dig av vår tjänst sparar du både tid, pengar samt energi. Vår tjänst är dessutom helt gratis och du binder inte upp dig till något.

Vi samarbetar med företag över hela Sverige vilket gör det enkelt för oss att hjälpa dig med att komma i kontakt med företag som finns i Gällivare kommun. Samtliga av våra anslutna företag är kvalitetsgranskade och genomgår regelbundna kontroller vilket gör att du kan känna dig säker. Istället för att slösa din tid på att hitta kompetenta företag kan du ägna dig åt betydligt roligare saker. Låt oss på Offertsvar göra jobbet!

Det enda som vi kräver av dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Vi skickar sedan vidare din offert till passande företag som är anslutna till vårt system. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen.

Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av vad du behöver ha hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Ange även vart du bor någonstans, dina kontaktuppgifter samt när du vill att själva uppdraget ska starta. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar och valet är helt och hållet ditt eget. Skicka in en offertförfrågan redan idag och få den hjälp som du behöver!

Golvslipning Gällivare kommunTrädplockning Gällivare kommun
Larm Gällivare kommunSprutmålning Gällivare kommun
Betongarbeten Gällivare kommunFukt Gällivare kommun
Underhållsplanering Gällivare kommunLås & larm Gällivare kommun
Möbelsnickeri Gällivare kommunÖverlåtelsebesiktning Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons