Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Åkeri i Gällivare kommun

Skicka en offertförfrågan om vad du vill få fraktat och mellan vilka adresser och få svar från åkerier i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du komma i kontakt med ett åkeri?

Ett åkeri är företag som arbetar med att transportera varor samt styckegods. En del åkerier består endast av en person, där personen äger en eller flera lastbilar. Hon eller han är vanligen medlem i någon transportfirma som exempelvis Schenker eller DHL. Ett åkeri kan naturligtvis även ha flera anställda.

En del kan tycka att det är både svårt och tidskrävande att leta reda på seriösa åkerier. Ifall du är en av dem har du kommit helt rätt. Vi på Offertsvar ser till att du kommer i kontakt med kompetenta åkerier i Gällivare kommun. Detta är möjligt eftersom vi samarbetar med företag som är spridda över hela Sverige. Genom att använda vår tjänst sparar du både tid, pengar samt energi. Vår tjänst är dessutom helt kostnadsfri och ger dig ingenting att förlora.

Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av vad du vill ha fraktat samt mellan vilka adresser. Ange även en prisbegäran, dina kontaktuppgifter samt när du behöver på arbetet utfört. Desto tydligare du är i din beskrivning desto lättare kommer det bli för oss att hitta matchande åkerier som passar just dig.

Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och åkerierna. När vi har tagit emot din offert förmedlar vi den vidare till passande åkerier i Gällivare kommun. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket gör det lättare för dig att kunna välja. Valet är helt upp till dig och du är fri att ställa de olika förslagen mot varandra. Åkerierna kommer att tävla om din uppmärksamhet vilket är till en stor fördel.

Du är inte tvungen att välja något av förslagen och det sker på dina villkor. Skicka in en offert redan idag och få den hjälp som du behöver!

Försäljning av villa eller radhus Gällivare kommunBevakning Gällivare kommun
Överlåtelsebesiktning Gällivare kommunFörsäljning av fritidshus Gällivare kommun
Schaktning Gällivare kommunFinansiering/Lån Gällivare kommun
Målare Gällivare kommunLuft/Vatten Värmepumpar Gällivare kommun
Försäljning av fastigheter och lokaler Gällivare kommunTryckeri Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons