Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Revision i Gällivare kommun

Skicka en offertförfrågan och få kontakt med företag i Gällivare kommun som arbetar med revision. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med din revision?

Revision är ett obundet uttalande samt granskning rörande information eller särskilda förhållanden. En revision utförs med hjälp av en revisor som gör särskilda granskningsåtgärder enligt revisionssed. En revisor kan vanligen inte kontrollera alla händelser eller alla transaktioner inom ett företag av rent praktiska samt ekonomiska skäl. Istället får han eller hon göra ett urval som sedan kontrolleras. En revisors uttalande är vanligen inget fullständigt uttalande.

Vi på Offertsvar kan hjälpa dig med att komma i kontakt med revisorer som både är seriösa och prisvärda. Genom att vända dig till oss sparar du både tid, energi samt pengar. Vår tjänst är dessutom helt kostnadsfri och ger dig stora möjligheter. Vi samarbetar med kompetenta revisorer över hela landet vilket gör det möjligt för oss att se till att du kommer i kontakt med revisorer i Gällivare kommun.

Istället för att slösa din tid på att hitta duktiga revisorer kan du ägna dig åt betydligt roligare saker. Samtliga av våra anslutna revisorer är av hög standard då de ständigt kontrolleras för att du ska kunna känna dig säker. Du blir inte bunden till att välja något av de förslag som vi kommer skicka till dig och du har helt enkelt ingenting att förlora.

Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan genom vår hemsida. När vi har mottagit din offert skickar vi den vidare till revisorer som matchar dina önskningar. I din offert ska du ha med en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt hur mycket som du är beredd att betala. Vidare ska du uppge dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska påbörjas.

Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket gör det lättare för dig då du slipper gå igenom hundratals intresseanmälningar. Valet är helt upp till dig och ger dig chansen att jämföra de olika revisorerna med varandra för att kunna välja det förslag som du tror kommer passa dig bäst. De olika revisorerna kommer att tävla om din uppmärksamhet vilket är till din fördel.

Ventilation Gällivare kommunVillabesiktning Gällivare kommun
Överlåtelsebesiktning Gällivare kommunVitvaror Gällivare kommun
Barnpassning Gällivare kommunKyl- och frysanläggningar Gällivare kommun
Trappstädning Gällivare kommunSolenergi Gällivare kommun
Försäkringar Gällivare kommunVVS Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons