Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Försäljning av tomt i Gällivare kommun

Tjäna pengar genom att välja rätt mäklare. Skicka en offert och få svar från mäklare i Gällivare kommun. Gör en så tydlig beskrivning som möjligt av din tomt för att få fler och bättre svar på din offert. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du i behov av att sälja en tomt som du är ägare av?

Det kan vara svårt att sköta försäljningen på egen hand och det smidigaste är oftast att kontakta ett företag som är specialiserat på tomtförsäljning. Du kan då även få hjälp med de ekonomiska samt juridiska problem som kan uppstå vid försäljning. Företaget som hjälper dig kommer även se till att du får ut så mycket som möjligt av din försäljning.

Det kan vara svårt att hitta seriösa företag som även är prisvärda. Vi på Offertsvar hjälper dig att hitta passande företag som uppfyller just dina villkor. Vi samarbetar med företag över hela landet vilket gör att vi ser till att du kommer att få kontakt med företag i din omgivning. Det företaget som du kommer att komma i kontakt med kanske du inte hade någon aning om och ligger i Gällivare kommun. Samtliga av våra företag är professionella och av god kvalitet. Företagen genomgår regelbundet kontroller vilket gör att du kan känna dig säker.

Vår tjänst är helt gratis och vi ger dig chansen att spara både tid och pengar. Istället för att leta upp företag kan du ägna dig åt betydligt roligare saker. Det enda kravet som ställs på dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. I din förfrågan ska du ha med en beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt hur mycket du är villig att betala. Du ska även ange vilket län samt vilken kommun du bor i och slutligen fylla i när du vill att uppdraget ska börja.

Din offertförfrågan skickar vi sedan vidare till företag som är anslutna till vårt system. Du kan maximalt ta emot fem stycken offertsvar. Det begränsade antalet gör det enklare för dig då du slipper gå igenom mängder av olika intresseanmälningar. Valet av företag är helt ditt eget och du blir inte uppbunden till att välja något av förslagen.

Skicka in din offertförfrågan redan idag och få den hjälp som du behöver. Du kommer inte att ångra ditt beslut!

Trädplockning Gällivare kommunÅkeri Gällivare kommun
Stubbfräsning Gällivare kommunKaminer Gällivare kommun
Sand, grus, singel, makadam, jord Gällivare kommunVentilation Gällivare kommun
Kontorsstäd Gällivare kommunBänkskivor kök / Bad Gällivare kommun
Arkitekt Gällivare kommunGolvläggning Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons