Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Solenergi i Gällivare kommun

Med ökande miljöproblem och stigande energipriser blir solenergi allt viktigare för såväl småhusägare som för kommunala och privata fastighetsförvaltare. Solinstrålningen kan användas för att generera både värme och elektricitet. Skicka en offertförfrågan till företag i Gällivare kommun och få en kostnadskalkyl som bygger på just dina förutsättningar. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att installera solceller eller solfångare?

Solenergin blir allt viktigare i takt med att miljöproblemen ökar och energipriserna fortsätter stiga. Solinstrålningen kan användas till att generera både elektricitet och värme. Solenergi har blivit viktig för både småhusägare och kommunala samt privata fastighetsförvaltare med flera. Ifall du vill börja använda dig av solenergi av något slag bör du kontakta företag och därigenom få hjälp samt en kostnadskalkyl som grundar sig på dina förutsättningar.

Ifall du tycker det är krångligt samt tidskrävande att komma i kontakt med seriösa företag som kan det där med solenergi är du långt ifrån ensam. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att hitta kompetenta företag som passar just dig. Vi samarbetar med företag som är spridda över hela landet vilket ger oss möjligheten att se till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun. Samtliga av våra anslutna företag är av hög standard och genomgår regelbundna kontroller för att du ska kunna känna dig säker på att få den hjälp som du behöver. Genom att använda dig av vår tjänst sparar du både tid energi samt pengar. Du kan dessutom ägna dig åt betydligt roligare saker än att leta upp passande företag. Vår tjänst är helt kostnadsfri och du har ingenting att förlora.

Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Din offert bör inkludera en tydlig beskrivning av vad du behöver hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Var så tydlig som möjligt i din beskrivning så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Slutligen ska du fylla i dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska påbörjas.

När vi har mottagit din offert skickar vi den vidare till våra anslutna företag. Du kan inte ta emot fler är fem offertsvar vilket gör det lättare för dig att välja förslag. Valet är helt upp till dig och du är fri att jämföra de olika förslagen med varandra för att kunna välja det som du tror passar dig bäst. Det är sedan upp till dig att tillsammans med företaget komma överens om kostnader och villkor. Du är inte bunden till att välja något av förslagen och du kommer inte att ångra dig!

Bänkskivor kök / Bad Gällivare kommunBygg Gällivare kommun
Skorstensarbeten Gällivare kommunFasadrenovering Gällivare kommun
Friggebodar/Förråd Gällivare kommunGolvläggning Gällivare kommun
Luftvärmepumpar Gällivare kommunFinsnickeri Gällivare kommun
Takarbeten Gällivare kommunTäthetsprovning av hus Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons