Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Data/IT i Gällivare kommun

Få kontakt med företag i Gällivare kommun som arbetar med data och it genom att skicka in en offertförfrågan på vad du vill ha hjälp med. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du komma i kontakt med företag som arbetar inom data och it men vet inte hur du ska gå till väga? Det kan vara svårt att ta tag i data- och it-problem på egen hand, speciellt om man inte vet särskilt mycket inom det området. Det är bättre att anlita kunniga tekniker. Vi på Offertsvar hjälper dig att få kontakt med företag som är både seriösa och prisvärda. Vi är anslutna till företag över hela landet så att vi ska kunna ge förslag på företag som befinner sig nära dig. Du kanske kommer att komma i kontakt med företag som du nästan bor granne men som du inte trodde existerade.

Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Samtliga av de företag som är anslutna till oss är både kompetenta samt prisvärda. Ta del av vår kostnadsfria tjänst redan idag genom att skicka in en offertförfrågan via vår hemsida. Din förfrågan ska inkludera en beskrivning av vad du vill ha hjälp med samt hur du vill att arbetet ska utföras. Du ska även beskriva dina förväntningar på arbetet och ge förslag på hur mycket du är villig att betala. Tänk på att vara så tydlig som möjligt i din beskrivning. Ju tydligare du är desto lättare kommer det bli för oss att matcha din förfrågan med företag som är anslutna till vårt system. Du ska även ange vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska starta.

När vi har mottagit din offertförfrågan förmedlar vi den vidare till våra anslutna företag i Gällivare kommun. Du kan max ta emot fem offertsvar. Det begränsade antalet gör att du slipper gå igenom hundratals intresseanmälningar och istället får betydligt lättare att göra ett bra val. Valet är helt och hållet ditt eget och du är inte bunden till att välja något av förslagen.

Skicka in din offertförfrågan redan idag. Du kommer inte att ångra dig och du har ingenting att förlora!

Bergvärme Gällivare kommunNyproduktion villor / garage Gällivare kommun
Snöröjning Gällivare kommunLufttäthetsprovning av byggnader Gällivare kommun
Energibesiktning Gällivare kommunFlyttfirmor Gällivare kommun
Luft/Vatten Värmepumpar Gällivare kommunKrypgrundsavfuktning Gällivare kommun
Försäljning av fastigheter och lokaler Gällivare kommunTekniktransporter Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons