Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Skorstensrenovering i Gällivare kommun

Ta kontakt med ett företag i Gällivare kommun som kan hjälpa dig om du behöver en skorstensrenovering. Kanske har du en otät skorsten eller dåligt drag i spisen? Låt en skorstensrenoverare göra en grundlig undersökning av eldstäder, rökkanaler och ventilationsvägar. Skicka en offertförfrågan och få prisuppgift om vad det kommer att kosta att göra en skorstensrenovering. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att renovera din skorsten?

En skorstensrenovering kan behövas ifall du har ett dåligt drag i spisen eller en otät skorsten. Det kan vara svårt att utföra en skorstensrenovering på egen hand speciellt om man inte är särskilt händig av sig. Ta istället hjälp av ett proffs som utför arbetet både noggrant och effektivt. Det finns många företag som sysslar med skorstensrenovering. De kan hjälpa dig med flera saker förutom renoveringen såsom grundliga undersökningar av rökkanaler, ventilationsvägar, eldstäder etc.

Många anser att det kan vara svårt att hitta seriösa företag som inte tar ut alltför höga kostnader. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att komma i kontakt med kompetenta företag som passar just dig och dina villkor. Eftersom vi samarbetar med företag över hela landet ser vi enkelt till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun.

Genom att använda dig av vår tjänst behöver du inte längre slösa bort din tid på att leta efter passande företag och kan istället ägna dig åt betydligt roligare saker. Förutom din tid sparar du dessutom både energi och pengar genom att använda vår tjänst. Dessutom är det helt gratis och du blir inte bunden till att välja något av de förslag som vi kommer att skicka till dig. Du har helt enkelt ingenting att förlora.

Vårt enda krav på dig är att du ska skicka in en offertförfrågan via vår hemsida. När vi har tagit emot din offert förmedlar vi den vidare till våra anslutna företag. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Din offert ska inkludera en beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt en prisbegäran. Desto tydligare du är i din beskrivning desto lättare komma det att bli för oss att hitta matchande företag. Vidare ska du ange dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska börja.

Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar från olika företag. Det begränsade antalet gör det enklare för dig att välja då du slipper gå igenom hundratals intresseanmälningar. Du är fri att jämföra de olika förslagen med varandra för att kunna välja det förslag som du tror kommer passa dig bäst.

Skicka in en offertförfrågan till oss redan i dag, du kommer inte att ångra dig!

Bemanning Gällivare kommunStensättning Gällivare kommun
Barnpassning Gällivare kommunRedovisning Gällivare kommun
Anläggningstransporter Gällivare kommunVentilation Gällivare kommun
Snöröjning Gällivare kommunHalkskydd Gällivare kommun
Grunder Gällivare kommunKontorsstäd Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons