Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Rörarbeten i Gällivare kommun

Arbeten inom VVS och rörarbeten är svåra att utföra själv. Behöver du hjälp med rörarbeten av stammar, ventiler, radiatorer, pelletsbrännare, värmepumpar eller värmegolv m.m. ska du kontakta en utbildad rörläggare. Beskriv vad du behöver hjälp med så skickas en offertförfrågan till rörmokare i Gällivare kommun som kan hjälpa dig. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med rörarbeten av olika slag?

Det är många gånger svårt att utföra arbeten inom VVS och rörarbeten på egen hand. Rörläggare kan hjälpa dig med flera olika saker såsom rörarbeten av ventlier, stammar, pelletsbrännare, radiatorer, värmegolv, värmepumpar etc. Ta kontakt med företag som hjälper dig med rörarbeten av alla dess slag och ser till att du får professionell hjälp.

Många anser att det kan vara krångligt samt tidskrävande att leta upp seriösa företag som inte tar alltför mycket betalt. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att hitta passande företag som kan utföra de tjänster som du behöver ha hjälp med. Eftersom vi samarbetar med företag över hela Sverige ser vi till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi ger dig chansen att spara både energi, tid samt pengar. Du blir inte uppbunden till att välja något av de förslag som vi kommer att skicka till dig och du har helt enkelt ingenting att förlora. Våra anslutna företag är dessutom kvalitetsgranskade vilket gör att du kan känna dig helt säker på att du kommer få den hjälp som du behöver.

Det enda kravet vi har på dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert ska innehålla en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Var så tydlig som möjligt i din beskrivning så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Slutligen ska du fylla i dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska börja.

När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till våra anslutna företag. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket gör det enklare för dig eftersom du inte behöver läsa igenom hundratals intresseanmälningar. När du har valt något av förslagen är det upp till dig att tillsammans med företaget komma överens om arbetsvillkor samt priser.

Vi hoppas att du är nöjd med vår tjänst och att du kommer tillbaka hit fler gånger. Lycka till!

Överlåtelsebesiktning Gällivare kommunSand, grus, singel, makadam, jord Gällivare kommun
Kontrollansvarig Gällivare kommunBadrumsrenovering Gällivare kommun
Lediga lokaler uthyrning Gällivare kommunSolskyddsprodukter Gällivare kommun
Energideklaration Gällivare kommunBokföring & juridik Gällivare kommun
Rengöring av värmesystem Gällivare kommunInglasning av uterum Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons