Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Övrig hemservice i Gällivare kommun

Behöver du hjälp i hemmet med t.ex. vård av kläder, matlagning, tillsyn av anhörig, bankbesök, besök vid vårdcentraler, hundpassning osv. Beskriv dina önskemål och få offertsvar från företag i Gällivare kommun som arbetar med hemservice. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med hemservice av något slag?

Kanske behöver du hjälp i hemmet med matlagning, vård av kläder, bankbesök, övervakning av anhörig, hundpassning, besök vid vårdcentraler med mera. Det finns mängder av företag som sysslar med hemservice av olika sorter. Ifall du som många andra tycker det är svårt att komma i kontakt med seriösa företag som inte tar alltför mycket betalt har du kommit helt rätt!

Vi på Offertsvar hjälper dig med det annars krångliga arbetet med att hitta passande företag som uppfyller just dina önskemål. Vi ser även till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun. Detta är möjligt eftersom vi samarbetar med företag över hela Sverige. Samtliga av våra företag är kvalitetsgranskade vilket gör att du kan känna dig säker på att du får den hjälp som du behöver.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och gör att du sparar både tid, energi samt pengar. Det enda som du behöver göra är att skicka in en offert till oss via vår hemsida. Din offert bör inkludera en tydlig beskrivning av vilka tjänster som du är i behov av, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Var tydlig i din beskrivning så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Slutligen ska du fylla i dina kontaktuppgifter och när du behöver att uppdraget ska starta.

Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen och skickar sedan vidare din offert till våra anslutna företag. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket gör det lättare för dig att välja ett förslag som du tror kommer passa dig bäst. Valet är helt upp till dig och du är inte tvungen att välja något av förslagen.

Skicka in en offert till oss redan idag och få den hjälp som du behöver!

Trädfällning Gällivare kommunBemanning Gällivare kommun
Energibesiktning Gällivare kommunTotalentreprenad Gällivare kommun
Avloppsarbeten Gällivare kommunBrunnsborrning Gällivare kommun
Paraboler Gällivare kommunEnergi installation Gällivare kommun
Radonsanering Gällivare kommunDörrar Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons