Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Takarbeten i Gällivare kommun

Är din fastighet i behov av takrenovering? Oavsett om du har ett tak av tegel, papp, shingel eller plåt m.m. så kan du skicka en offertförfrågan och få ett kostnadsförslag från en takfirma som utför takarbeten i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med något sorts takarbete?

Kanske är din byggnad i behov av en takrenovering eller takarbeten av andra slag. Sådana arbeten är många gånger svåra att utföra på egen hand. Ta istället kontakt med företag som kan det där med takarbeten. Det spelar ingen roll om ditt tak är av plåt, tegel, papp eller shingel. Ta kontakt med företag redan idag och få den hjälp som du behöver!

Många anser att det kan vara både krångligt och tidskrävande att komma i kontakt med seriösa företag. Om du är en av dem har du kommit helt rätt. Vi på Offertsvar hjälper dig att få kontakt med kompetenta företag som passar just dig. Eftersom vi har anslutna företag utspridda över hela Sverige har vi möjligheten att se till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun.

Samtliga av våra anslutna företag har hög standard och kontrolleras ständigt. Vår tjänst är helt kostnadsfri och gör att du sparar både tid, pengar samt energi. Istället för att slösa bort din värdefulla tid på att leta upp företag kan du sysselsätta dig med betydligt roligare saker.

Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert ska innehålla en beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med för slags takarbete samt hur mycket du är villig att betala. Du ska dessutom fylla i dina kontaktuppgifter samt när du behöver att arbetet startar.

Vi skickar sedan vidare din offert till matchande företag som är anslutna till vårt system. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar från olika företag. Det begränsade antalet är till din fördel då du slipper gå igenom mängder av intresseanmälningar. Valet är helt upp till dig och du är inte bunden att välja något av förslagen.

Överlåtelsebesiktning Gällivare kommunBredband Gällivare kommun
Företagsstäd Gällivare kommunFukt Gällivare kommun
Rivningsarbeten Gällivare kommunVitvaror Gällivare kommun
Skorstensrenovering Gällivare kommunMurare Gällivare kommun
Finansiering/Lån Gällivare kommunSanering Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons