Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Vitvaror i Gällivare kommun

Behöver du nya vitvaror? Här på Offertsvar hittar du företagen som säljer vitvaror i din närhet. Skicka en offertförfrågan och få svar från vitvaruhandlare i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du nya vitvaror men är osäker på hur du ska gå tillväga?

Kanske är du i behov av hushållsapparater av olika slag eller en ny spis, kyl, frys eller tvättmaskin. Ifall du är osäker på vart du ska vända dig har du kommit helt rätt! Vi på Offertsvar hjälper dig att komma i kontakt med seriösa vitvaruhandlare nära dig.

Det finns mängder av företag som arbetar med vitvaror. Eftersom vi samarbetar med företag över hela landet ser vi enkelt till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun. Samtliga av våra anslutna företag har hög standard och genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker i ditt val. Vår tjänst är helt kostnadsfri och gör att du sparar både tid, pengar samt energi. Du behöver inte längre leta igenom hela telefonkatalogen i jakt på företag och kan sysselsätta dig med betydligt roligare saker.

Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert ska innehålla en tydlig beskrivning av vad du är ute efter samt hur mycket du kan tänka dig att betala. Vidare ska du fylla i dina kontaktuppgifter och när du vill att uppdraget ska påbörjas.

När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare till våra anslutna företag. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket är till din fördel då du inte behöver gå igenom mängder av intresseanmälningar. Valet är helt upp till dig och du är inte tvungen att välja något av föslagen. Du har helt enkelt ingenting att förlora på!

Affärsjuridik Gällivare kommunSotning Gällivare kommun
Butiker Gällivare kommunLediga lokaler uthyrning Gällivare kommun
Golvslipning Gällivare kommunRengöring av värmesystem Gällivare kommun
Skorstensarbeten Gällivare kommunSanering Gällivare kommun
Bevakning Gällivare kommunKrypgrundsavfuktning Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons