Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Husbesiktning i Gällivare kommun

Du kan behöva göra en husbesiktning när du byggt eller renoverat ditt hus, köpt hus eller planerar att köpa eller sälja, misstänker fel på huset eller bara vill veta hur ditt hus mår. Skicka en offertförfrågan och få kontakt med en besiktningsfirma i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att besiktiga ditt hus?

Det kan vara nödvändigt att besiktiga huset ifall du precis byggt respektive renoverat ditt hus, köpt hus eller är på gång att sälja huset. En besiktning är till för dig som misstänker fel på huset eller funderar över om allt står rätt till. När du är i behov av att besiktiga ditt hus är det dags att ta kontakt med en besiktningsman. Vi på Offertsvar samarbetar med professionella besiktningsmän över hela landet. Detta gör det möjligt för oss att hjälpa dig med att komma i kontakt med besiktnings män i Gällivare kommun.

En besiktningsman är en kompetent yrkesman som vet vilka problem samt fel som kan uppstå. Genom att ta hjälp av en besiktningsman får du en rättvis bedömning av ditt hus. Genom att låta oss hjälpa dig med att hitta företag med besiktningsmän sparar du både tid och pengar. Du behöver inte längre leta igenom hela telefonkatalogen utan kan istället lägga din tid på betydligt roligare saker.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och du blir inte uppbunden till något. Det enda kravet som vi har på dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. I din offert bör du ha med en beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med, vilka förväntningar du har på arbetet samt en prisbegäran. Vidare ska du ange vilken kommun samt vilket län som du bor i. Slutligen ska du fylla i när du vill att uppdraget ska börja.

När vi har tagit emot din uppdragsbeskrivning skickar vi den vidare till besiktningsmän som är anslutna i vårt system. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket gör det lättare för dig att välja det som passar just dig. Valet är helt och hållet ditt eget och du är som sagt var inte bunden till att välja något av förslagen.

Skicka in en offertförfrågan redan idag och få den hjälp som du behöver!

Besiktningar Gällivare kommunVVS Gällivare kommun
Anläggningstransporter Gällivare kommunFönsterputsning Gällivare kommun
Data/IT Gällivare kommunGarage/Portar/Dörrar Gällivare kommun
Flyttstäd Gällivare kommunTrädgårdsarbeten Gällivare kommun
Luft/Luft Värmepumpar Gällivare kommunFörsäljning av tomt Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons