Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Städning i Gällivare kommun

Offert för städhjälp, snabbt och enkelt. Kanske du behöver få hjälp med städning av företaget eller med hemstädning. Skicka en offertförfrågan och få kostnadsförslag och offert från städföretag i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 




Behöver du hjälp med städningen?

Det kan röra sig om företagsstäd eller städning av hemmet. Genom att anlita en städfirma kan du vara säker på att städningen utförs professionellt på nolltid. Många tycker att det kan vara svårt att hitta seriösa städfirmor som inte tar alltför mycket betalt. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att komma i kontakt med kompetenta företag.

Vi samarbetar med städfirmor över hela landet vilket gör det möjligt för oss att se till att du kommer i kontakt med firmor i Gällivare kommun. Vår tjänst är helt kostnadsfri och ger dig chansen att spara både tid, energi samt pengar. Istället för att slösa din tid på att leta upp företag kan du sysselsätta dig med roligare saker. Samtliga av våra anslutna företag är kvalitetsgranskade vilket gör att du kan känna dig säker.

Det enda kravet som vi har på dig är att du ska skicka en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert bör innehålla en beskrivning av vad det är för typ av städning som du behöver hjälp med samt hur mycket du är villig att betala. Var tydlig i din beskrivning så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vidare ska du ange dina kontaktuppgifter samt när du vill att arbetet ska börja.

När vi har mottagit din offert förmedlar vi den vidare till våra anslutna städfirmor och främst de som ligger nära dig. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket gör det lättare för dig att välja ut det förslag som du tror kommer passa dig bäst. Du är inte tvungen att välja något av förslagen och du har helt enkelt ingenting att förlora.

Skicka in din offertförfrågan redan idag och vi ser gärna att du använder dig av vår tjänst fler gånger i framtiden!

Badrumsrenovering Gällivare kommunGolvvärme Gällivare kommun
Bredband Gällivare kommunDränering Gällivare kommun
Flyttstäd Gällivare kommunMöbelsnickeri Gällivare kommun
Bemanning Gällivare kommunSand, grus, singel, makadam, jord Gällivare kommun
Sanering Gällivare kommunFriggebodar/Förråd Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons