Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Försäljning av fastigheter och lokaler i Gällivare kommun

Tjäna pengar genom att välja rätt mäklare. Skicka en offert och få svar från mäklare i Gällivare kommun. Gör en så tydlig beskrivning som möjligt av din fastighet eller lokal för att få fler och bättre svar på din offert. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du i behov av en mäklare då du ska sälja din fastighet eller lokal?

Valet av fastighetsmäklare kan vara helt avgörande och du kan förlora mycket pengar genom att välja fel. En fastighetsmäklare hjälper dig med att sälja din fastighet eller lokal. Fastighetsmäklarens jobb är även att du ska få ut så mycket som möjligt av din försäljning. Mäklaren hjälper dig dessutom med olika juridiska problem samt ekonomifrågor som kan uppstå vid försäljning av fastigheter samt lokaler.

Ifall du anser att det är svårt att hitta mäklare av god kvalitet är du långt ifrån ensam. Det är dessutom många gånger ett relativt tidskrävande projekt. Vi ger dig chansen att spara både tid och pengar. Vi på Offertsvar erbjuder oss att hitta passande mäklare. Vi samarbetar med kompetenta mäklare över hela Sverige vilket gör att vi kan hitta mäklare som finns i Gällivare kommun. Genom att använda dig av vår tjänst slipper du läsa hela telefonkatalogen och kan istället ägna dig åt roligare saker. Samtliga av våra mäklare är av hög kvalitet då de genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker.

Vår tjänst är helt gratis och det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Gör en beskrivning av vad du behöver hjälp med samt en prisbegäran. Ange även vart du bor någonstans och när du vill att uppdraget ska börja. Var så tydlig som möjligt så att vi ska kunna matcha din förfrågan på bästa sätt.

Vi förmedlar sedan din offertförfrågan vidare till de företag med mäklartjänster som är anslutna till oss. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket underlättar för dig då du slipper gå igenom hundratals intresseanmälningar. Välj efter vad du själv känner och jämför företagen mot varandra för att få fram det som du tror kommer passa dig bäst. Företagen kommer att tävla om din uppmärksamhet vilket gör att standarden höjs. Du är inte uppbunden till att välja något av förslagen och du har ingenting att förlora genom att använda dig av vår tjänst.

Myggnät Gällivare kommunPelletsbrännare Gällivare kommun
Webbtjänster Gällivare kommunBredband Gällivare kommun
Trycka hus Gällivare kommunBetonghåltagning Gällivare kommun
Plåtslageri Gällivare kommunBänkskivor kök / Bad Gällivare kommun
Flytt & transport Gällivare kommunFastighetsskötsel Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons