Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Golvslipning i Gällivare kommun

Det är billigare att slipa om golvet än att köpa nytt. Det går att slipa allt från massiva trägolv till parkett. Här kan du kontakta en erfaren golvslipare i Gällivare kommun och få kostnadsförslag på golvslipning. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att slipa dina golv?

Många gånger är det billigare att slipa om golvet istället för att köpa helt nytt. Golvslipning av möjlig vid allt ifrån massiva trägolv till parkettgolv. Hur ofta golvet behöver slipas beror helt på dess kvalitet och tillverkare. Ett nyslipat golv ser alltid fräscht och snyggt ut. Kontakta en professionell golvslipare för att få det där golvet som du alltid drömt om.

Det finns företag över hela Sverige som ägnar sig åt golvslipning. Ifall du tycker att det är svårt att komma i kontakt med seriösa företag som inte tar alltför mycket betalt är du långt ifrån ensam. Vi ger dig den hjälp som du behöver för att komma i kontakt med kompetenta företag som passar just dina önskemål. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Vi på Offertsvar samarbetar med företag över hela Sverige vilket gör att vi kan hjälpa dig att komma i kontakt med företag i Gällivare kommun.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi ger dig möjligheten att spara både tid och pengar. Det enda som vi kräver av dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Det är nödvändigt att din offert innehåller en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med, hur du vill att arbetet ska utföras samt hur mycket du kan tänka dig att betala. Ange även vart du bog någonstans och när du vill att uppdraget ska börja.

När vi har mottagit ditt uppdrag skickar vi det vidare till de företag med golvslipare som är anslutna till oss. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket underlättar för dig då du slipper gå igenom massor av intresseanmälningar. Det är helt och hållet ditt egna val och välj det förslag som du tror kommer passa dig bäst. Företagen kommer slåss om din uppmärksamhet vilket gör att du kan ställa höga krav.

Du blir inte bunden till att välja något av förslagen och du har ingenting att förlora. Skicka in en offertförfrågan redan idag!

Sprutmålning Gällivare kommunLufttäthetsprovning av byggnader Gällivare kommun
Data/IT Gällivare kommunBygg & Renovering / Hantverkare Gällivare kommun
Fuktutredning Gällivare kommunAsfaltering Gällivare kommun
Övriga mäklartjänster Gällivare kommunLastväxlartransporter Gällivare kommun
Söker anställning Gällivare kommunKaminer Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons