Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Murare i Gällivare kommun

En murare kan hjälpa dig med att bygga upp husets väggar med lättbetongblock, klä huset med fasadtegel, plattsättning, putsning och murverk för spisar m.m. Beskriv vad du vill ha hjälp med så skickar offertsvar din förfrågan till företag som är duktiga på just murning i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att komma i kontakt med murare?

Murare kan hjälpa dig med en rad olika saker såsom att klä huset med fasadtegel, bygga upp husets väggar med lättbetongblock, putsning, murverk för spisar, plattsättning etc. Det finns dessutom murare av alla dess slag. Exempelvis finns det de murare som främst ägnar sig åt inredningsjobb som tillverkning av kakelugnar, vedugnar eller plattsättning. Ett annat exempel är de murare som främst ägnar sig åt utomhusarbeten som byggande av husväggar eller murar.

En del saker kan vara svåra att klara av på egen hand, speciellt om man inte är speciellt händig. Ta kontakt med en professionell murare som ser till att arbetet blir ordentligt gjort. En murare är en person som fogar samman olika block av tegel eller sten med hjälp av murbruk och på så sätt skapar en hållbar konstruktion. Ifall du tycker det är svårt att komma i kontakt med kompetenta murare som inte tar alltför mycket betalt är du långt ifrån ensam.

Vi på Offertsvar hjälper dig med att komma i kontakt med murare som uppfyller dina önskningar och som inte tar för mycket betalt. Eftersom vi samarbetar med murare över hela landet kan vi enkelt se till att du får hjälp av murare i Gällivare kommun. Samtliga av våra murare som är anslutna till vårt system kontrolleras regelbundet vilket gör att du kan känna dig säker.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi ger dig chansen att spara både tid och pengar. Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Det är nödvändigt att du gör en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver hjälp med samt en prisbegäran. Vidare ska du fylla i vart du bor, dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska börja.

När vi har tagit emot din offert skickar vi den vidare. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och våra anslutna murare. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket gör det enklare för dig då du inte behöver gå igenom hundratals intresseanmälningar. Du blir inte bunden till något och valet är helt ditt eget.

Skicka in en offert till oss redan idag och få den hjälp som du behöver. Du har ingenting att förlora och du kommer inte att ångra dig!

Bygg Gällivare kommunÖvrigt Gällivare kommun
Finsnickeri Gällivare kommunPelletsbrännare Gällivare kommun
Solenergi Gällivare kommunBänkskivor kök / Bad Gällivare kommun
Värmepumpar Gällivare kommunKaminer Gällivare kommun
Övrig hemservice Gällivare kommunEnergi installation Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons