Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Kontor och Lokaler i Gällivare kommun

Söker du ledig kontorslokal. Skicka en offertförfrågan och få svar från företag som hyr ut kontorslokaler i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Letar du efter lediga kontorslokaler?

Söker du efter lediga kontorslokaler men vet inte hur du ska gå till väga. Det finns tomma lokaler överallt men de kan vara svåra att hitta. Vi på Offertsvar hjälper dig att komma i kontakt med företag som hyr ut lokaler som inte tar alltför mycket betalt. Vi ger dig chansen att spara både tid och pengar genom att du använder dig av vår kostnadsfria tjänst. Eftersom vi samarbetar med företag över hela landet har vi även möjligheten att se till att du kommer att komma i kontakt med företag som finns i Gällivare kommun.

Genom att vända dig till oss slipper du gå igenom hela telefonkatalogen efter passande företag och kan istället ägna dig åt betydligt roligare saker. Samtliga av de företag som är anslutna till oss genomgår regelbundna kontroller vilket gör att du kan känna dig helt säker.

Det enda som vi kräver av dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert ska inkludera en tydlig beskrivning av vad du behöver ha hjälp med. Desto tydligare din beskrivning är desto lättare kommer det bli för oss att hitta passande företag. Vidare ska du fylla i vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska starta.

När vi har mottagit din offert skickar vi den vidare till de företag som är anslutna till oss. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket gör det lättare för dig då du slipper gå igenom mängder av intresseanmälningar. Valet är helt och hållet ditt eget och du blir inte bunden till att välja något av förslagen. Du har helt enkelt ingenting att förlora!

Bokföring/Redovisning Gällivare kommunRadonsanering Gällivare kommun
Rivningsarbeten Gällivare kommunStädning Gällivare kommun
Kontorsstäd Gällivare kommunPersienner Gällivare kommun
Fuktisolering Gällivare kommunFönsterputsning Gällivare kommun
Trädfällning Gällivare kommunSnöröjning Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons