Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Flyttstäd i Gällivare kommun

Hjälp med flyttstädning hittar du här. Tänk vad skönt att bara kunna tömma sin gamla bostad och överlämna flyttstädningen till proffs. På Offertsvar hittar du företagen som kan flyttstädning och som hjälper dig med städning och fönsterputsning av din "gamla" bostad. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Håller du på att flytta eller ska du flytta och är i behov av att få hjälp med flyttstädningen?

Vid en flytt är det viktigt att hela bostaden är ren från golv till tak. Lämna över arbetet till en städfirma som både har tiden, kunskapen, viljan samt orken att hjälpa dig med din flyttstädning. Töm din gamla bostad och överlåt sedan proffs ta hand om flyttstädnignen. Det finns mängder av företag i Sverige som ägnar sig åt flyttstäd. Genom att ta hjälp av någon av dessa kommer du att få både mer ork och tid till att ägna dig åt själva flytten eftersom du inte behöver slösa någon energi på flyttstädning. Nu kan du även vara säker på att städningen kommer vara av hög kvalitet och mycket noggrann.

Du kommer inte att ångra dig ifall du väljer att anlita en städfirma. Det är dock många som tycker att det är svårt att hitta firmor som är både seriösa och prisvärda. Det kan även i vissa fall vara ett relativt tidskrävande projekt. Genom att använda vår kostnadsfria tjänst sparar du både tid och pengar. Vi samarbetar med städfirmor över hela landet och hjälper dig att komma i kontakt med seriösa städfirmor i Gällivare kommun. Städpersonalen är för det mesta utbildade och arbetar både snabbt och effektivt. De ser till att hela din bostad blir ren och utför sitt arbete med stor noggrannhet.

Det enda som du behöver göra för att ta del av vår tjänst är att skicka in en offertförfrågan via vår hemsida. Din förfrågan ska inkludera en tydlig beskrivning av hur du vill att arbetet ska utföras, din förväntan på arbetet samt en prisbegäran. Ju tydligare din beskrivning är desto lättare kommer det att bli för oss att hitta företag som passar just dig. Du ska även ange vart du bor samt när du vill att arbetet ska börja.

När vi har tagit emot din förfrågan förmedlar vi den vidare till städfirmor som är anslutna till vårt system. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar från olika firmor och företag. Det begränsade antalet är till för att du ska få det lättare att välja. Det är helt och hållet ditt egna val och du är fri att ställa förslagen mot varandra. De olika firmorna kommer tävla om din uppmärksamhet. Du är inte bunden till att välja något av förslagen.

Skicka in en offertförfrågan redan idag. Du har ingenting att förlora och du kommer inte att ångra dig!

Friggebodar/Förråd Gällivare kommunTräd- & Skogstjänster Gällivare kommun
Larm Gällivare kommunGolvvärme Gällivare kommun
Energideklaration Gällivare kommunSprängning Gällivare kommun
Jobbansökan Gällivare kommunUnderhållsplanering Gällivare kommun
Data/it Gällivare kommunMurare Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons