Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Grunder i Gällivare kommun

Behöver du få kontakt med företag som arbetar med att anlägga grunder? Skicka in en beskrivning på vad du vill få utfört och få svar från företag i Gällivare kommun som arbetar med grunder. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Vill du komma i kontakt med företag som är specialiserade på att anlägga grunder av olika slag?

Kanske känner du att du vill bygga respektive göra en ombyggnad av din husgrund eller krypgrund. Vi på Offertsvar kan ge dig den hjälp som du behöver med att komma i kontakt med firmor som är experter på att anlägga grunder. Vare sig om du är ute efter betongplattor, husgrund, krypgrund eller liknande samarbetar vi med entreprenadfirmor över hela landet som är erfarna just inom den branschen. Eftersom våra anslutna firmor sträcker sig över hela landet kan vi se till att du kommer att komma i kontakt med firmor som ligger nära dig.

En krypgrund som inte är byggd på helt rätt sätt kan ge upphov till förruttnelse samt mögel och därför är det viktigt att du låter proffs anlägga din husgrund eller krypgrund. Det finns flera fördelar med att anlägga en krypgrund varav några är att golven blir varmare, du sparar energi, får en fuktsäker husgrund etc.

Vår tjänst är helt gratis och genom att vända dig till oss sparar du både tid och pengar. Det enda som du behöver göra är att fylla i en uppdragsbeskrivning som finns på vår hemsida. Gör en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt hur du vill att arbetet ska utföras. Ju tydligare du är desto lättare kommer det bli för oss att matcha din offert. Vidare ska du ange vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska börja.

Vi skickar sedan vidare din offert till de företag som matchar ditt uppdrag. Du kan maximalt ta emot fem stycke offertsvar. Detta gör det betydligt lättare för dig då du slipper läsa igenom mängder av intresseanmälningar. Valet är ditt egna och du blir inte bunden till att välja något av förslagen. Du har ingenting att förlora på att använda dig av vår tjänst. Skicka in en offertförfrågan redan idag!

Rengöring av värmesystem Gällivare kommunJobbansökan Gällivare kommun
Revision Gällivare kommunFlytt & transport Gällivare kommun
Träd- & Skogstjänster Gällivare kommunBänkskivor kök / Bad Gällivare kommun
Byggnadsställningar Gällivare kommunDörrar Gällivare kommun
Skorstensarbeten Gällivare kommunVentilation Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons