Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Villabesiktning i Gällivare kommun

En villabesiktning ska genomföras av en auktoriserad besiktningsman. Besiktningen är en noggrann undersökning av byggnadens skick. Besiktningen inkluderar vind, källare, samtliga rum, utsida, tak och eventuellt garage även undersökning av markytan runt huset då den kan visa tecken på bristande dränering eller sättningar i huset. Skicka en offertförfrågan och få prisuppgift för villabesiktning från företag i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att besiktiga din villa?

En villabesiktning bör utföras av en legitimerad besiktningsman. Besiktningen är en grundlig undersökning av byggnaden som ska inkludera källare, vind, samtliga rum, tak, utsida samt eventuellt garage. Besiktningen ska även inkludera en undersökning av markytan omkring huset eftersom den kan visa tecken på bristande sättningar i huset eller en dålig dränering.

Det finns många företag som ägnar sig åt villabesiktningar. Däremot är det många som anser att det kan vara krångligt att få tag i passande företag som inte tar alltför mycket betalt. Vi på Offertsvar hjälper dig gärna med att leta upp seriösa företag som sysslar med villabesiktning i ditt område. Eftersom vi har anslutna företag över hela landet ser vi till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun.

Samtliga av de företag som vi samarbetar med har en hög standard och genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker. Genom att använda vår tjänst sparar du både tid, pengar samt energi. Vår tjänst är kostar ingenting och gör att du kan ägna dig åt roligare saker än att leta upp företag.

Det som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss genom hemsidan. Din offert ska inkludera en beskirivning av vad du vill ha hjälp med samt hur mycket du är beredd att betala. Desto tydligare du är desto lättare kommer det bli för oss att matcha sitt uppdrag. Vidare ska du ange dina kontaktuppgifter och när du behöver villabesiktningen.

Vi skickar vidare din offert till matchande företag som är anslutna till oss. Du kan maximalt ta emot fem offertsvar vilket gör det enklare för dig att välja ut det som du tror kommer passa dig bäst. Du tvingas inte välja något av förslagen och du har helt enkelt inget att förlora.

Skicka in en offert redan idag och få den hjälp som du behöver!

Luftkonditionering Gällivare kommunSyllbyte Gällivare kommun
Friggebodar/Förråd Gällivare kommunPool Gällivare kommun
Lufttäthetsprovning av byggnader Gällivare kommunAnläggningstransporter Gällivare kommun
Flyttfirmor Gällivare kommunVattenrening Gällivare kommun
Bemanning Gällivare kommunFönsterrenovering Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons