Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Halkskydd i Gällivare kommun

Har du hala golv och trappor. Här kan du beskriva vad du behöver hjälp med så skickar vi den vidare till företag som arbetar med halkskydd i Gällivare kommun där du bor så tar dom kontakt med dig. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du i behov av att köpa halkskydd till dina golv, badkar, trappor eller liknande?

Det kan vara nödvändigt att köpa halkskydd ifall du har ett halt badkar eller hala golv, trappor eller liknande därhemma. Det finns flera företag i Sverige som tillverkar halkskydd. Många anser dock att det kan vara svårt att komma i kontakt med företag som är både seriösa och prisvärda. Låt oss ta hand om att hitta passande företag. Vi på Offertsvar samarbetar med företag över hela landet vilket gör att vi kan ge dig möjligheten att komma i kontakt med företag i Gällivare kommun.

Alla de företag som är anslutna till oss har hög standard och genomgår regelbundna kontroller så att du ska kunna känna dig säker. Våt tjänst är helt kostnadsfri och vi ger dig chansen att spara både tid och pengar. Genom att vända dig till oss slipper du leta igenom hela telefonkatalogen på jakt efter kompetenta företag, istället kan du ägna dig åt betydligt roligare saker.

Det enda som vi kräver av dig är att du ska skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Din offert ska inkludera en beskrivning av vad det är som du vill köpa samt en prisbegäran. Du ska även fylla i vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska påbörjas.

När vi har mottagit din offert skickar vi den vidare till passande företag som är anslutna till oss. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket underlättar för dig då du får lättare att välja. Valet är helt ditt eget och du är fri att jämföra de olika förslagen mot varandra.

Inglasning av uterum Gällivare kommunRadonutredning Gällivare kommun
Pool Gällivare kommunSotning Gällivare kommun
Golvslipning Gällivare kommunLastväxlartransporter Gällivare kommun
Bokföring/Redovisning Gällivare kommunFönsterbyte Gällivare kommun
Kontorsstäd Gällivare kommunEnergideklaration Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons