Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Magasinering i Gällivare kommun

Behöver du förvaring under en kort period medan du flyttar eller har du för mycket prylar hemma men alldeles för liten plats. Då är du i behov av magasinering. Här kan du skicka en beskrivning av vad du behöver magasinera och få kontakt med företag i ditt område som kan hjälpa dig i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du i behov av att hitta lediga lokaler till magasinering?

Behöver du lediga förvaringslokaler under en kortare period då du håller på att flytta eller känns det som att du har alldeles för mycket saker hemma men inte så mycket plats. I så fall behöver du magasinering. Många anser att det är svårt att hitta passande företag som hyr ut lediga förvaringslokaler till förmånliga priser. Vi på Offertsvar hjälper dig att hitta företag som är både seriösa och prisvärda. Eftersom att vi samarbetar med företag över hela landet har vi möjligheten att hjälpa dig med att komma i kontakt med företag som finns i Gällivare kommun.

Samtliga av våra anslutna företag är kvalitetssäkrade och genomgår regelbundna kontroller vilket gör att du kan känna dig säker. Genom att vända dit till oss sparar du både tid och pengar. Istället för att gå igenom hela telefonkatalogen på jakt efter kompetenta företag kan du istället ägna dig åt betydligt roligare saker.

Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. Din offert bör inkludera en tydlig beskrivning av vad det är som du är ute efter, din förväntningar samt en prisbegäran. Vidare ska du ange vart du bor någonstans, dina kontaktuppgifter samt när du vill att själva uppdraget ska börja.

Vi förmedlar sedan din offert vidare till de företag som är anslutna till oss. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företaget. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar och valet är helt ditt eget. Du blir inte heller bunden till att välja något av förslagen. Du har helt enkelt inget att förlora genom att använda vår tjänst!

Barnpassning Gällivare kommunDörrar / Myggnät Gällivare kommun
Besiktningar Gällivare kommunElpannor Gällivare kommun
Bokföring/Redovisning Gällivare kommunGrävning Gällivare kommun
Skorstensarbeten Gällivare kommunHomestyling Gällivare kommun
Belysning Gällivare kommunGolvläggning Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons