Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Energideklaration i Gällivare kommun

Energideklarationen är ett bra verktyg för att se hur man kan minska energiåtgången i sin byggnad. Deklarationen görs av en energiexpert tillsammans med byggnadsägaren. Den visar hur mycket energi som går åt och ger råd om hur byggnaden kan bli mer energismart. Skicka en offertförfrågan så får du kontakt med företag i Gällivare kommun som utför energideklaration. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
En energideklaration ger dig en god överblick över hur du kan minska energiåtgången i din byggnad samt visar hur mycket energi som går åt för tillfället. Deklarationen utförs av en energiexpert tillsammans med ägaren av byggnaden. Det finns mängder av olika företag som utför energideklarationer till bra priser.

Många anser att det är svårt att själv leta upp seriösa företag som ägnar sig åt energideklarationer. Det kan dessutom vara tidskrävande och en jobbig process. Vi på Offertsvar samarbetar med företag runt om i hela Sverige som är både kompetenta och prisvärda. Ta hjälp av oss så ger vi dig möjligheten att spara både tid och pengar. Vår tjänst är helt kostnadsfri och gör att du kan ägna dig åt betydligt roligare saker än att leta upp företag.

Det enda som du behöver göra är att skicka in en offertförfrågan till oss genom vår hemsida. I din offertförfrågan ska du ha med en beskrivning av vad du förväntar dig av arbetet samt hur du vill att det ska utföras. Du ska även föreslå ett pris samt ange vart du bor och när du vill att uppdraget ska påbörjas. Vi kommer främst se till att du kommer att komma i kontakt med företag som ligger i Gällivare kommun.

Vi förmedlar sedan vidare din förfrågan till de företag som är anslutna till vårt system. Du kan endast ta emot fem offertsvar vilket gör att du slipper gå igenom hundratals olika intresseanmälningar. Företagen kommer dessutom att tävla om din uppmärksamhet vilket gör att du enkelt kan välja det företag som du tycker verkar passa just dig bäst.

Du blir inte bunden till att välja något av förslagen och du har ingenting att förlora på att använda dig av vår tjänst. Skicka in en offertförfrågan redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Energiberäkningar Gällivare kommunRivningsarbeten Gällivare kommun
Fukt Gällivare kommunBetonghåltagning Gällivare kommun
Villabesiktning Gällivare kommunFörsäljning av bostadsrätt Gällivare kommun
Kaminer Gällivare kommunVärmepumpar Gällivare kommun
Skorstensarbeten Gällivare kommunLager/Förråd Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons