Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Butiker i Gällivare kommun

Söker du ledig butikslokal. Skicka en offertförfrågan och få svar från företag som hyr ut butikslokaler i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Är du i behov av eller letar du efter lediga butikslokaler i Gällivare kommun? Skicka in en offertförfrågan till oss redan idag. Tjänsten är helt kostnadsfri samt effektiv och du har helt enkelt ingenting att förlora!

Det finns lediga butikslokaler överallt men många tycker att de är svåra att komma i kontakt med ägarna. Många anser även att det är krångligt att leta reda på seriösa uthyrningsfirmor. Det är även många gånger ett projekt som är relativt tidskrävande. Vi tar hand om det krångliga arbetet att leta reda på företagen så att du kan ägna dig åt betydligt roligare saker.

Vi på Offertsvar kan ge dig den hjälp som du behöver med att komma i kontakt med företag som hyr ut lediga butikslokaler. Vi samarbetar med uthyrningsföretag över hela landet och kan se till att du kommer i kontakt med företag som ligger nära dig. Samtliga företag som är anslutna till oss är både erfarna samt kompetenta inom sitt område. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen.

För att ta del av vår tjänst är det nödvändigt att du skickar in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Förfrågan ska inkludera en beskrivning av dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Desto tydligare du är i din beskrivning desto lättare kommer det bli för oss att hitta företag som matchar just din begäran. Du ska även ange vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska börja.

Därefter skickar vi uppdraget vidare till olika uthyrningsföretag som sedan kontaktar dig genom att skicka offertsvar. Ni kommer sedan överens om hur uthyrningen ska vara samt priset. Du kan max ta emot fem offertsvar från olika företag och blir inte bunden till att välja något av dem. Det begränsade antalet göra att du får lättare att välja. Valet är helt upp till dig själv.

Denna tjänst kan du använda dig inom flera olika områden och inte bara när du vill hitta lediga butikslokaler. Kom igång redan nu och lycka till!

Bredband Gällivare kommunBevakning Gällivare kommun
Värmepumpar Gällivare kommunHalkskydd Gällivare kommun
Lås Gällivare kommunData/it Gällivare kommun
Sprängning Gällivare kommunAvloppsarbeten Gällivare kommun
Försäkringar Gällivare kommunBygg & Renovering / Hantverkare Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons