Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Energibesiktning i Gällivare kommun

För att upprätta en energideklaration krävs ofta en energibesiktning. Besiktningen är en noggrann genomgång av hela byggnaden och de områden som påverkar energiförbrukningen, till exempel uppvärmningssystem, varmvattenförbrukning och värmeisolering. Resultatet av energibesiktningen visar vad som kan göras för att minska energibehovet i huset. Skicka en offertförfrågan och få kontakt med företag i Gällivare kommun som utför energibesiktning. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Håller du på att upprätta en energideklaration? Många gånger krävs det ofta en energibesiktning som är en grundlig undersökning av hela byggnaden samt de områden som har en inverkan på energiförbrukningen. Några exempel på dessa områden är varmvattenförbrukning, uppvärmningssystem samt värmeisolering. Energibesiktningens resultat upplyser dig om vad det finns att göra för att man ska kunna minska husets energibehov.

Det finns mängder av olika företag som utför energibesiktningar dock är det många som tycker att det är svårt att komma i kontakt med företag som är både prisvärda och seriösa. Vi hjälper dig att få kontakt med företag i Gällivare kommun som är duktiga inom sitt område och inte alltför dyra. Genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst ger vi dig möjligheten att spara både tid och pengar. Du slipper dessutom gå igenom hela telefonkatalogen i jakten på passande företag. Vi samarbetar med företag över hela landet som ägnar sig åt just energibesiktning.

Det enda som du behöver göra för att ta del av vår tjänst är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din förfråga ska inkludera vilka förväntningar du har på arbetet samt en prisbegäran. Du ska även ange vart du bor någonstans så att vi främst kan se till att du kommer i kontakt med företag som finns nära dig. Slutligen ska du även ange när du vill att uppdraget ska börja.

Vi förmedlar sedan vidare din offertförfrågan till de företag som är anslutna till vårt system. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket underlättar i ditt val samt gör att du slipper gå igenom hundratals intresseanmälningar. Villkoren för arbetet kommer sedan du överens med företaget om. Valet av företag är helt och hållet ditt eget och du är fri att jämföra olika företag mot varandra för att kunna välja det som du tycker passar dig bäst. Du är inte bunden till att välja något av förslagen och du förlorar ingenting genom att använda dig av vår tjänst.

Grafisk Design Gällivare kommunFuktisolering Gällivare kommun
Energiborrning Gällivare kommunTräd- & Skogstjänster Gällivare kommun
Trappor Gällivare kommunByggnadsställningar Gällivare kommun
Pelletsbrännare Gällivare kommunMålare Gällivare kommun
Översättning Gällivare kommunSolskyddsprodukter Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons