Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Bredband

Hitta billigt bredband i ditt område. Skicka en offertförfrågan och få prisuppgifter från företag som arbetar med bredband. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med att hitta företag nära dig som arbetar med bredband? Skicka in en offertförfrågan redan idag och få den hjälp som du behöver!

Att använda sig av bredband är ett smidigt sätt att summera olika tekniker för att kunna koppla upp datorer och liknande till internet. Bredband finns i flera olika operatörer i olika prisklasser över hela landet. Det kan vara svårt att veta vilken operatör man ska välja. Det är dessutom många gånger ett tidskrävande projekt.

Vi på Offertsvar samarbetar med bredbandsbolag runt om i hela Sverige. Vi hjälper dig att hitta bredbandsbolag i i din kommun som är både kompetenta och prisvärda. Vår tjänst är helt gratis och gör att du kan spara både tid och pengar. Vi är mellanhanden mellan dig och företagen och tar ifrån dig det krävande arbetet att själv leta upp företagen. Du får istället tid till att göra betydligt roligare saker.

För att kunna ta emot vår hjälp så krävs det att du skickar in en offertförfrågan via vår hemsida. Förfrågan ska inkludera en beskrivning av dina förväntningar på själva arbetet samt prisbegäran. Det är även viktigt att du anger vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska påbörjas. Din förfrågan vidarebefordras sedan till de bredbandsbolag som är anslutna till vårt system. Du kan max ta emot fem olika offertsvar. Det begränsade antalet är till för att du lättare ska kunna välja det förslag som passar dig bäst.

Du förlorar ingenting genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst. Lycka till och vi hoppas att du kommer tillbaka när du behöver hjälp med andra ärenden.

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons