Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Energieffektivisering Utställningar
Övriga kategorier

Energieffektivisering Utställningar

Det kan löna sig att titta runt hos olika utställare för att hitta det energieffektivisering som passar hos just dig. Det finns många sätt att energieffektivisera bostaden. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande energieffektivisering utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Upplev komfort, välmående och lyx med produkter från Lunex!
Hemsida
Kontaktinformation

Vi tillverkar och levererar solskydd i och för alla lägen.
Hemsida
Kontaktinformation

Våra återförsäljare har kunskapen till en bra solskyddslösning för er.
Hemsida
Kontaktinformation

Att välja markis handlar om kvalitet och valfrihet. Detta hittar du hos oss.
Hemsida
Kontaktinformation

Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Energieffektivisering


En viktig del av energieffektivisering är att optimera fastighetens drift. Alltså se till att installationer som styr exempelvis uppvärmningen inte jobbar på fel sätt. Det ger lägre energikostnader över tid. Och i längden är det just driften som kostar mest. Man brukar prata om att 10 procent är byggkostnad och 90 procent är driftkostnad för en byggnad under dess livstid. Så att genomföra en energieffektivisering är lika viktigt för befintliga fastigheter som vid nybyggnationer. De kontinuerligt stigande energipriserna kan du inte påverka. Men du kan göra det bästa möjliga av driften. Energieffektivisering behöver inte vara detsamma som att investera i ny utrustning. Snarare handlar det om att justera och trimma den befintliga. Fler än en fastighetsägare och förvaltare har förvånats av hur mycket pengar som sparas genom förhållandevis enkla åtgärder. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom energieffektivisering.

Länktips: Elleverantörer-Golvvärme-Kaminer/Kakelugnar
-Luftvärmepumpar-Pannor/Brännare-Pellets-Solenergi-Värmepumpar.

 
 

Ama Produktions AB

Turbingatan 5
417 05 Göteborg
Tel: 031-744 19 00
Fax: 031-744 19 19

Org.Nr: 556057-9871

Energieffektivisering Utställningar - Ama Produktions AB
AMAs skräddarsydda markiser i svensk design låter dig koppla av och njuta av sommaren. Markiser ger dig fullständig kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. En markis låter dig anpassa ljus och värme under stekande förmiddagar och svala kvällar. Men det är också ett skydd mot solblekt inredning och solsvedda växter. Och en markis ger dessutom energibesparingar - utan att kräva vare sig bygglov eller snickarhjälp. Markiser kan göra hemmet vackrare och ge huset en mer ombonad känsla. Med vårt utbud av modeller, mönster och färger kan du vara säker på att hitta ett solskydd som passar ditt hem. För oss är det viktigt att du får en markis som passar just dina behov. Och våra återförsäljare ser till att dina markiser blir monterade av professionella installatörer. Under en markis från AMA är livet helt enkelt behagligare och vackrare. Det tycker vi är en klok investering.

Hemsida Karta
 

Hestra Markisfabrik AB

Mogatan 40
330 27 Hestra
Tel: 0370-33 49 09
Fax: 0370-33 59 00

Org.Nr: 556492-9478

Energieffektivisering Utställningar - Hestra Markisfabrik AB
Hestra Markis AB är ett väl etablerat tillverkande företag med både interiöra och exteriöra solskyddsprodukter. Hos oss finner ni solskydd i alla former bl.a. fönstermarkiser, terassmarkiser, screenmarkiser, korgmarkiser, persienner, lamellgardiner och plisseér. Vi levererar våra markiser och persienner genom återförsäljare och med mångårig erfarenhet kan vi garantera de bästa lösningarna inom vårt produktområde solskydd. Hestra Markis levererar solskydd för alla lägen. Terassmarkiser till altaner, fönstermarkiser på fasader eller lamellgardiner till uterum. Till hjälp, för att finna vilken solskyddslösning som passar just Er bäst, finns våra duktiga återförsäljare som alltid erbjuder lämpliga markiser och solskydd till Ert specifika läge. Vi har levererat markiser och solskydd i över 60 år! Hestra Markis "solskydd för alla lägen"

Hemsida Karta
 

KD Solskydd AB

Hagalundsgatan 17, Box 84
693 22 Degerfors
Tel: 0586-401 20
Fax: 0586-419 70

Org.Nr: 556439-6199

Energieffektivisering Utställningar - KD Solskydd AB
KD Solskydd AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3500 kvm. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Hemsida Karta
 

Lunex AB

Faktorvägen 2
434 37 Kungsbacka
Tel: 0300-129 20
Fax: 0300-129 27

Org.Nr: 556507-3706

Energieffektivisering Utställningar - Lunex AB
Lunex är en nordisk tillverkare av markissystem och markiskomponenter. Företaget grundades av Angel Mork 1956, det vill säga att vi har i över 50 år försett den nordiska marknaden med solskydd. Vi är idag etablerade på två orter i Norden: fabrik och lager med centralt läge i Klöfta, Norge, tre mil norr om Oslo samt lager i Kungsbacka, Sverige, tre mil söder om Göteborg. Vi tillverkar våra egna delar i Norden, utvecklade och anpassade för den nordiska marknaden. Markiserna marknadsförs av en landsomfattande återförsäljarkedja. Lunex egna produkter utmärks av robusta och innovativa konstruktioner med många egna lösningar, en del dessutom patenterade och prisbelönta. Vi satsar offensivt på design och produktutveckling för att vara er bästa samarbetspartner inom solskydd. Skaffa du också dig Lunex kvalitetsmarkiser med lång livslängd!

Hemsida Karta
 

Somfy AB

Limstensgatan 6
216 10 Limhamn
Tel: 040-16 59 00
Fax: 040-16 09 98

Org.Nr: 556131-3510

Energieffektivisering Utställningar - Somfy AB
Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons