Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Säkerhetsutställningar > Larm/Larminstallatörer Utställningar
Övriga kategorier

Larm/Larminstallatörer Utställningar

Att hitta larminstallatörer kan idag vara svårt då det finns en hel del av välja på. Dom har den senaste tekniken och inriktar sig på allt där du kan tänkas behöva larm. Dom inriktar sig på både privatpersoner och företag och har larm för det mesta, villalarm, lägenhetslarm och företagslarm. Öka tryggheten med larm i din bostad eller på ditt företag.  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande larm/larminstallatör utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

När du vill ha ett larm utan dyra månadsabonnemang.
Hemsida
Kontaktinformation

Sveriges mest köpta hemlarm de senaste 20 åren.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi skräddarsyr kundens säkerhetsbehov och är en total säkerhetsleverantör.
Hemsida
Kontaktinformation

Skräddarsydda hemlarm utan dyra abonnemang och avgifter.
Hemsida
Kontaktinformation

Installera själv ditt professionella larmsystem! Inga månadskostnader. 15 år på nätet.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Larm/Larminstallatörer


När du köper ett hemlarmsystem kan du om du vill få besök av en larminstallatör som installerar ditt nya kabelbaserade eller trådlösa larmsystem. Trådbundna villalarm och larmsystem är något billigare jämfört med trådlösa system men de tar längre tid att installera eftersom de kräver att larminstallatören gömmer kablar i väggarna för att installationen ska bli bra och synas så lite som möjligt. Det räcker inte med att bara få larmet installerat för att det ska fungera. Du behöver också ett serviceavtal med ett säkerhetsföretag som har avtal med en larmcentral dit larmet kopplas. Ofta tecknas avtalen om larmservice för ett år i taget. När larmet aktiveras kontaktas servicecentralen men om du inte har något avtal kan du istället låta larmet skicka ett SMS till dig själv. I så fall får du själv avgöra om du vill larma och eventuellt stå för kostnaden om det visar sig vara falsklarm. Kontrollpanelen är säkerhetssystemets hjärna. Det är här du knappar in din hemliga kod för att aktivera och stänga av larmet. Kontrollpanelen bör installeras diskret i närheten av ytterdörren så att du lätt kan stänga det när någon i familjen kommer hem. De flesta lägenhets- eller husägare kan enkelt köpa och installera ett trådlöst larmsystem själva utan hjälp av en installatör. Trådlösa villalarm är ofta konstruerade för att vara lättanvända så att konsumenten själv kan installera det. Att ha någon form av larm är viktigt om du vill skydda din egendom. Det är skönt att kunna känna sig någorlunda säker på att hemmet är skyddat när du lämnar det för arbete eller semester. Du vill ju att ditt hem ska vara som du lämnade det när du återvänder. Du kommer att sova bättre när du vet att ditt hem är skyddat av ett hemsäkerhets- och larmsystem. Vill du vara på den säkra sidan skall du såklart låta en fackman och professionell installatör sätta in larmet så att inget går fel. Det viktigaste är att stoppa alla objudna gäster och det är inte alltid den bästa lösningen att göra jobbet själv med risk för att något blir fel. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom Larm/Larminstallatörer.


Länktips: Dörrar/Grindar/Galler.

 
 

Camento Security

Kristinehamnsgatan 81
123 44 Farsta
Tel: 070-936 99 94

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Larm/Larminstallatörer Utställningar - Camento Security
Camento Larms huvudmål är att försöka hålla bästa möjliga kvalitetsprodukter. Försäljningen består av larm, hemlarm, villalarm och kameralarm.

Vi har noggrant valt ut ett kvalitetslarm med märket Visonic som har funnits på marknaden sedan 1973 och är ett väletablerat företag. Modellerna vi säljer är Visonic Powermax larm och Powermaster kameralarm. Detta gör att både funktionalitet, design och kvalité är bland det bästa som finns på marknaden.

Camento Larm har även egen tillverkning av larm och tillbehör.

Vi utför larminstallation om kunden så önskar samt säkerhetsanalys där vi åker ut till kunden och utvärderar hotbilden samt ger rådgivning mot inbrott och brand.

Hemsida Karta
 

GB Trading Security

Djuphamnsvägen 7
871 45 Härnösand
Tel: 0611-51 12 51
Fax: 0611-51 12 51

Org.Nr: 556736-1430

Larm/Larminstallatörer Utställningar - GB Trading Security
GB Trading Larm och Säkerhetsprodukter tillhandahåller den senaste tekniken inom larm system. Villalarm, Hemlarm, GSM larm, Företagslarm och Kameraövervakning etc.

Hemsida Karta
 

Larmtorget Svenska AB

Storsätragränd 18
127 39 Skärholmen
Tel: 0200-25 25 50

Org.Nr: 556679-3609

Larm/Larminstallatörer Utställningar - Larmtorget Svenska AB
Larmtorget Svenska AB säljer larm och säkerhetsutrustning till privatkunder och mindre företag i Sverige. Vi är specialister på trådlösa inbrottslarm och hjälper dig gärna med planeringen av ditt larmsystem. Många av våra kunder väljer att montera larmsystemet själv för att på så sätt spara 1000-lappar. Om du vill ha installationshjälp kommer vi eller någon av våra partners gärna och hjälper till.

Hemsida
 

Protexus

Uddevallavägen 3
452 31 Strömstad
Tel: 0526-130 30
Fax: 0562-130 32

Org.Nr: 556624-6103

Larm/Larminstallatörer Utställningar - Protexus
Protexus betyder "skyddar oss". Vi skall tillhandahålla effektiva och användarvänliga larm och säkerhets relaterade produkter som bidrar till en tryggare och säkrare tillvaro för användaren.

Hemsida Karta
 

Securitas Direct

Box 2511
580 02 Linköping
Tel: 020-71 33 55

Org.Nr: 556153-2176

Larm/Larminstallatörer Utställningar - Securitas Direct
Sveriges mest köpta hemlarm de senaste 20 åren.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons