Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Mattor Utställningar
Övriga kategorier

Mattor Utställningar

En matta hjälper dessutom till att dämpa ljud och göra rummet mer inbjudande. En ny matta kan vara pricken över i när du vill förnya ett rum. Utbudet av mattor är enormt stort med bland annat mattor som är handknutna, vävda, orientaliska, persiska så att du kan hitta mattan som ger just din inredning det där lilla extra.  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande mattor utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Störst utbud av handknutna mattor av högsta kvalitet till lägst pris
Hemsida
Kontaktinformation

Kasthall designar och tillverkar unika vävda och tuftade mattor sedan 1889.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi tillverkar vävda mattor i plast, garn och en blanding därav.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Mattor


En vacker matta kan som sagt lyfta utseendet hos ett rum. Ett vardagsrum kan blir mer tilltalande och mysigt med rätt inredning, så genom att välja att placera dem på rätt plats. Om man sedan väljer en modern, en handknuten, en rya eller en i plast - det är upp till var och en att bestämma. Man får se vad som passar bäst i sitt hem och i speciella rum. Sist heltäckningsmattorna blev populära blev de detta väldigt fort, och alla skulle helt plötsligt ha denna nya mattyp. Detta gjorde att produkterna inte riktigt hann utvecklas ordentligt och att många heltäckningsmattor som tillverkades under 1960-talet och 1970-talet inte höll särskilt hög kvalitet. Man hann inte heller tänka särskilt mycket på att videreutveckla mattorna, utan fokus låg mest på att tillverka så många som möjligt, så snabbt som möjligt. Detta är anledningen till att dessa mattor i slutändan fick lite dåligt rykte. Idag har dock de mattor som säljs förbättrats betydligt. De dåliga egenskaperna som fanns på gamla heltäckningsmattor har jobbats bort, och istället har man lagt till positiva egenskaper.  Bland annat har sk. antistatiska fibrer, som gör mattorna mindre statiska vävts in i många mattor, och mattorna har dessutom gjorts mer slittåliga, allergivänliga, mjuka samt lättare att lägga när man lägger dem. Idag finns dessa mattor även i fler färger, material, mönster och utföranden än någonsin tidigare (många mattor finns t.ex. i fler än 20 olika färger), vilket gjort att valmöjligheterna för den som bestämmer sig för att faktiskt skaffa en heltäckningsmatta är enorma. Dock är fortfarande heltäckningsmattor mattor som kräver en hel del jobb, framför allt när det ska hållas rent hemma, eftersom de kräver regelbunden dammsugning. Idag finns det dessutom omfattande säkerhetskrav och andra anvisningar för dessa mattor, som sätts upp av Konsumentverket, och som följs av de flesta seriösa tillverkare, vilket gjort att mattorna är betydligt säkrare än tidigare. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller mattor.


Länktips: Möbler-Hemtextil-Färg/Tapeter-Belysning/Lampor.

 
 

CarpetVista.com

Pilotgatan 3
212 39 Malmö
Tel: 040-18 22 70
Fax: 040-18 22 25

Org.Nr: 556458-9207

Mattor Utställningar - CarpetVista.com
Välkommen till världens största mattbutik! Tack vare de möjligheter Internet erbjuder kan du köpa handknutna mattor av högsta kvalitet till priser som tidigare inte har varit möjliga. CarpetVista.com lanserades i juni 2005 och drivs av CarpetVista AB, med säte i Malmö. Efter en snabb expansion är CarpetVista nu världens största mattbutik.

Hemsida Karta
 

Horredsmattan AB

Varbergsvägen 460
519 90 Horred
Tel: 0320-21 04 70

Org.Nr: 556195-0097

Mattor Utställningar - Horredsmattan AB
När vi började väva mattor i Horred på 1950-talet var mycket annorlunda. En trend kunde hålla i sig längre än vad den gör idag. Och en matta var tänkt att hålla livet ut. Så tänker vi än idag. En Horredsmatta är ingen dagsslända som slängs efter ett tag. Det är en matta som inte bara ska passa in i den tid vi lever nu. Den är tidlös. Därför arbetar vi med vävare och designers som förstår att funktion och kvalitet går hand i hand med estetik. Som följer med i utvecklingen av nya material, färgkombinationer och mönster. Men i grunden är det vår hantverkstradition som gör att vi kan skapa mattor av plast, garn eller en blandning däremellan som många tycker om. För det är nämligen den som gör att vi kan väva en äkta Horredsmatta, som ingen annan kan.

Hemsida
 

Kasthall

Fritslavägen 42, Box 254
511 23 Kinnarumma
Tel: 0320-20 59 00
Fax: 0320-20 59 01

Org.Nr: 556518-5880

Mattor Utställningar - Kasthall
Kasthall har designat och tillverkat unika vävda och handtuftade mattor sedan 1889. Den egna fabriken ligger sedan starten i Kinna, mitt i det traditionsrika textilområdet i Västsverige, där all tillverkning fortfarande sker. Under åren har Kasthall blivit en av de världsledande inom design och tillverkning av mattor. En del av hemligheten är att vi äger vår egen produktion och därmed har kontroll över hela tillverkningsprocessen. En annan är vår konsekventa satsning på design och produktutveckling.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons