Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Möbler Utställningar
Övriga kategorier

Möbler Utställningar

Söker du nya möbler allt från sängar, soffor, bord, bokhyllor med mera. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande möbler utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Slafa, tryna, sova eller lata sig. Visst vore det skönt att få sova riktigt gott?
Hemsida
Kontaktinformation

Vi utvidgar vårt sortiment hela tiden. Här finns alltid det senaste att beskåda.
Hemsida
Kontaktinformation

Skönt att komma hem.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Möbler


Vi svenskar prioriterar funktion framför design. Kanske har den minimalistiska inredningsstilen därför fått stor genomslagskraft i vårt land? Raka linjer och rena ytor. Snyggt, propert och enkelt. Ursprunget till ordet möbler finns att söka i latinets ”mobilis” och begreppet avser mer lösa, flyttbara föremål som är avsedda för inredning i hem och kontor. Den person som formger möbler kallas vanligtvis för möbeldesigner; oavsett om möblerna är massproducerade eller unika till form. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom möbler.


Länktips: Mattor-Hemtextil-Förvaring/Garderober-Belysning/Lampor.

 
 

EM Home Interior AB

Verktygsvägen 1, Box 4
551 12 Jönköping
Tel: 036-18 11 00
Fax: 036-18 11 10

Org.Nr: 556451-6689

Möbler Utställningar - EM Home Interior AB
Ditt hem säger något om vem du är. Låt ingen annan bestämma hur det ska se ut. Lita på din egen smak och följ din egen dröm. EM är inredningsspecialisten som inspireras av ditt sätt att vara. Vårt kunnande och breda sortiment gör det lätt att mixa stilar, funktioner och trender till ett personligt hem. Hos oss hittar du inredning för alla smaker - från stilmöbler till sköna skinnsoffor och sparsmakad minimalism. Vi delar med oss av vårt kunnande och visar hur du skapar ett eget uttryck med hjälp av smarta inredningsidéer. Vilken stil är din? Hos oss finns tusentals möjligheter att hitta dig själv. Välkommen hem till oss på EM!

Hemsida Karta
 

Interstil Möbel AB

Stamvägen 2, Box 179
661 24 Säffle
Fax: 0533-691099

Org.Nr: 556301-5782

Möbler Utställningar - Interstil Möbel AB
Visionen är klar: Vi på Interstil Möbel AB vill vara Europas bästa handelshus! Inte nödvändigtvis det största, det bästa! Det blir vi genom att leverera rätt vara till rätt pris. Strategin ser ut att hålla. I samarbete med våra kunder är vi erkända för att vara en dynamisk och inspirerande samarbetspartner. Det har gjort oss till en av Skandinaviens största grossistkoncern!

Hemsida Karta
 

Tengberts Möbelfabrik AB

Verkstadsgatan 9
543 50 Tibro
Tel: 0504-140 40
Fax: 0504-12620

Org.Nr: 556588-6487

Möbler Utställningar - Tengberts Möbelfabrik AB
En säng från Tengberts kan du få i många, många olika varianter. Förutom att de flesta av våra modeller finns som enkel- och dubbelsäng, med olika utformning av huvud- och fotgavlar och med olika sängsidor, så kan du även få din säng i en mängd olika färgsättningar. Allt ifrån den ljusaste Vitlasyr till en mustig mörk Wenge. Natur eller Svart. Dessutom är många av våra modeller anpassade för vanlig rammadrass och de populära continentalmadrasserna. I vårt sortiment finns nu även heltäckande vit-, grå-, svart-, eller crememålad mdf. Oavsett val är alla gjorda och formade med omsorg och ett gott hantverk. Vi tror att du kommer att uppskatta en säng som är gjord för att tillbringa många, många sköna nätter i. Sov Gott, i sängarna från Tengberts

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons