Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Hemtextil Utställningar
Övriga kategorier

Hemtextil Utställningar

Letar du efter ett speciellt utseende till din bostad? Med textil kan du skapa din egen stil och inredning. Kanske vill du bara skaffa ny sängkläder och överkast eller varför inte byta färg på både gardiner, dukar, prydnadskuddar och mattor så får du känslan av ett helt nytt rum. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande hemtextil utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Tid för något nytt
Hemsida
Kontaktinformation

Allt ifrån härligt sköna täcken och kuddar till sängöverkast och textilier.
Hemsida
Kontaktinformation

MILLE NOTTI - tusentals sköna nätter
Hemsida
Kontaktinformation

Tyger som ger inspiration och sprider glädje
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Hemtextil


Ordet hemtextil omfattar ett stort sortiment av textilvaror, gardiner, täcken, handdukar, dukar, plädar, kuddar, prydnadskuddar, tyger överkast mm. Med hemtextil kan man många gånger på ett lätt och billigt sätt att åstadkomma en stor förändring i sin hemmiljö. Ovan nämnda inredningsdetaljer är med andra ord en stor del av en heminredning. Att med dukar, kuddar och gardiner dekorera sitt, kök, vardagsrum, sovrum mm, kräver endast att du använder ditt tycke och smak, av färg, motiv och form. Behöver man hjälp på vägen finns på nätet många hemsidor som kan ge inspiration, tips och ideer om hur man tex. kan komponera ihop olika typer av kuddar, olika färger på kuddar och dukar. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom hemtextil.

Länktips: Mattor-Möbler-Färg/Tapeter-Belysning/Lampor.

 
 

A.G. Pehrson

Heliumgatan 5, Box 113
431 22 Mölndal
Tel: 031-74 64 500
Fax: 031-87 98 10

Org.Nr: 556276-2475

Hemtextil Utställningar - A.G. Pehrson
Välkommen till en av Skandinaviens ledande heminredningsföretag sedan 1903. I dag är A. G. Pehrson det samlade namnet för flera kända varumärken. Vi erbjuder ett stort urval av färdigsydda produkter för hemmet. Kvalitet, design, färg och omtanke är ledord som genomsyrar våra kollektioner. Njut av svensk design när den är som bäst!

Hemsida Karta
 

Hemtex

Druveforsvägen 8, Box 495
503 13 Borås
Tel: 033-20 69 00
Fax: 033-20 69 90

Org.Nr: 556132-7056

Hemtextil Utställningar - Hemtex
På Hemtex älskar vi kuddar, för att ta ett exempel. Och gardiner, för att ta ett annat. Men hos oss är en kudde aldrig bara en kudde. Och en gardin kan ha så många fler kvaliteter än att bara vara sydd i indisk bomull och klara av att hänga där rakt upp och ned. För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra - utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis - det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid. Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag - som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier - har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 200 butiker i Norden samt här på webben - och oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment, med samma röda tråd: Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.

Hemsida
 

Mille Notti AB

Fiskartorpsvägen 30
114 33 Stockholm
Tel: 08-700 00 08
Fax: 08-700 00 06

Org.Nr: 556428-2738

Hemtextil Utställningar - Mille Notti AB
MILLE NOTTI är ett tvättäkta svenskt varumärke och inte som vissa tror från Italien. Namnet MILLE NOTTI (Tusen Nätter på italienska) tyckte jag lät vackert och det syftar ju också på nätter som är det vi i hög grad jobbar med. MILLE NOTTI AB grundades 1991 och ägs av mig tillsammans med mina barn. Vi och våra kära medarbetare designar, låter producera, lagerför och marknadsför ett komplett sortiment av sängar, sängkläder, sängtillbehör och frotté av hög kvalitet och tidlös design till rimliga priser. All vår produktion sker inom EU och omfattas således av europeisk miljö- och arbetslagstiftning. Våra produkter är även certifierade av ÖKO-Tex vilket garanterar att produkterna är ofarliga för barn och vuxna att använda. Sovrummet bör alltid få vara en viktig plats för vila, rekreation och kärlek. Vi hoppas därför att våra produkter, ska hjälpa till att göra ditt sovrum till en plats för just detta. Det skall vara en njutning för både kropp och själ att krypa ner i sin säng.

Hemsida
 

Värnamo Sängkläder AB

Bangårdsgatan 107, Box 537
331 25 Värnamo
Tel: 0370-69 55 20
Fax: 0370-497 83

Org.Nr: 556250-0271

Hemtextil Utställningar - Värnamo Sängkläder AB
Sovrummet är troligtvis det rum där vi människor spenderar mest tid. Så varför inte ställa höga krav på sovrummets inredning med fokus på sängkläder, täcken och andra textilier. Vi på Värnamo Sängkläder erbjuder lång erfarenhet, god kunskap och bra service. Vårt motto är att alltid hålla en hög kvalitet och ge den bästa servicen. Ni gör valen, vi sköter helheten. Allt för att ni skall kunna koppla av så snart som möjligt. I mer än 50 år har vi på Värnamo Sängkläder skapat prydnadstextilier och sängkläder i utsökt kvalitet. Värnamo Sängkläder är ett anrikt familjeföretag med god kunskap om allt inom sängkläder, täcken och andra textilier för ditt sovrum. Med vårt breda sortiment av täcken, kuddar, prydnadskuddar, överkast, plädar och andra textilier skapar vi en god grund för att du skall kunna förgylla livets skönaste stunder.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons