Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Färg/Tapeter Utställningar
Övriga kategorier

Färg/Tapeter Utställningar

Vill du skapa ett romantiskt rum eller ett rum med fototapet, metallic eller storblommigt. Aldrig har det väl funnits så mycket att välja på när det gäller tapeter och färgsättning av hemmet. Det finns oändligt mycket att välja mellan. Besök våra anslutna företag och inspireras av en hel värld av färg och tapeter. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande färg/tapeter utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Med rätt kulör på rätt plats kan du göra underverk.
Hemsida
Kontaktinformation

Kulörkollektion utvald för och av barn.
Hemsida
Kontaktinformation

Tapeter med personlighet.
Hemsida
Kontaktinformation

Välkommen till Sandbergs värld av tyger och tapeter!
Hemsida
Kontaktinformation

Väck lusten att förnya hemma - provtapetsera våra tapeter på www.durosweden.se
Hemsida
Kontaktinformation

Bli inspirerad - och längta hem
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Färg/Tapeter


Färg, tapeter och träskydd för din fastighet. Aldrig har det funnits så mycket spännande tapeter att välja bland som nu.Här finns tapeter för allahusets rum. För romantiker och trendkänsliga. För traditionalister och nytänkare. För barn i alla åldrar. För alla kämslor och stämningar. Färgstarka mönster och vilsamma. Organiska varianter och mer grafiska. Fototapeter eller metallic. Storblommigt,retro,abstrakt eller sagolikt. Här hittar du bra leverantörer och tillverkare av färg,tapeter och träskydd. Fasadfärg,väggfärg,inomhusfärg,tapeter och impregnering för ditt projekt. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom Färg/tapeter. 

Länktips: Hemtextil-Belysning/Lampor-Mattor-Möbler-Solskydd/Persienner.

 
 

Alcro Färg

Textilgatan 31
120 30 Stockholm
Tel: 08-775 62 00
Fax: 08-775 62 40

Org.Nr: 556001-8300

Färg/Tapeter Utställningar - Alcro Färg
På alcro.se hittar du allt om målning. Både för att måla fasader och väggar inomhus. Vi hjälper dig med allt från inspiration, arbetsråd och produktval samt kontaktuppgifter till våra kunniga färghandlare. Alcro Designers Inredningskollektion och Fasadkollektion är framtagna av de främsta inom design, inredning och arkitektur och består av noga utvalda kulörer och färgsättningsförslag. Vi kan även erbjuda en unik kollektion utvald för och av barn: ad.junior. Blir du inte nöjd så får du ny färg genom vår unika kulörgaranti.

Hemsida Karta
 

Beckers

Textilgatan 31
120 86 Stockholm
Tel: 08-775 60 00
Fax: 08-775 60 53

Org.Nr: 556001-8300

Färg/Tapeter Utställningar - Beckers
Låt oss guida dig med inspiration, kreativitet och nytänkande när det är dags för en förändring. Lita på din smak och prova dig fram. Vi har lösningar för alla och tur är väl det.

Hemsida Karta
 

Boråstapeter AB

Ryssnäsgatan 8, Box 1
503 05 Borås
Tel: 033-23 64 00
Fax: 033-25 78 92

Org.Nr: 556423-2824

Färg/Tapeter Utställningar - Boråstapeter AB
Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form - Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Hemsida Karta
 

Duro Sweden AB

Durovägen 15, Box 907
801 32 Gävle
Tel: 026-65 65 00
Fax: 026-65 65 01

Org.Nr: 556342-0958

Färg/Tapeter Utställningar - Duro Sweden AB
Duro eftersträvar ett brett utbud av tapeter i olika färger, stilar och mönster. Här finns allt från Gammalsvenska tapeter och traditionella papperstapeter till modern design i QuickUp material. Kollektionerna presenterar modern enkelhet och tradition och ska spegla skandinavisk interiördesign. Sveriges mest kända formgivare har under åren bidragit till Durotapetens utseende. Tapeterna produceras i fabriken i Gävle och är miljövänliga och av mycket hög kvalitet!

Hemsida Karta
 

Eco Wallpaper

Ryssnäsgatan 8, Box 1
503 05 Borås
Tel: 033-23 64 00
Fax: 033-25 78 93

Org.Nr: 556423-2824

Färg/Tapeter Utställningar - Eco Wallpaper
Ecotapeter är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck. Med koll på vad som ligger i luften satsar vi på design som attraherar både brett och smalt på en internationell marknad. Sortimentet täcker in såväl exklusiva flocktapeter som fräcka fototapeter. Vår moderna produktionsanläggning i Borås är kvalitetscertifierad och håller en hög servicegrad. Ambitionen är att alla tapeter ska finnas tillgängliga för utleverans samma dag som de beställs. Mer information om koncernen hittar du här.

Hemsida Karta
 

Sandberg Tyg & Tapet AB

Hillaredsvägen 2, Box 69
523 22 Ulricehamn
Tel: 0321-53 16 60
Fax: 0321-53 16 61

Org.Nr: 556168-1486

Färg/Tapeter Utställningar - Sandberg Tyg & Tapet AB
Sandberg Tyg & Tapets affärsidé är att designa och tillverka tyger och tapeter som hjälper människor att skapa miljöer med personlig atmosfär. I hemmiljön vill vi hjälpa den inredningsintresserade att förverkliga drömmen om ett vackert hem. I mer offentliga sammanhang, t.ex. receptioner, kontor, hotell och pensionat, ska våra tapet- och tygkollektioner bidra till att upplevelsen blir större än summan av de enskilda detaljerna. Att få dela med sig av passionen för det inredda rummet är den stora belöningen i vårt arbete. Vem vill inte skapa en vackrare vardag?

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons