Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Förvaring/Garderober Utställningar
Övriga kategorier

Förvaring/Garderober Utställningar

Många gånger beror vårt kaos hemma på att vi har för lite utrymme att förvara kläder och saker. Idag finns det massor av smarta lösningar på förvaring och garderober. En bra förvaring och mycket garderober skapar ordning och reda i hemmet. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande förvaring/garderob utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Vi har gedigen, mångårig kunskap om garderober och inredningar.
Hemsida
Kontaktinformation

Utsökt design, endast de bästa materialen och skickliga hantverkare.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi hjälper dig att designa det Du drömmer om och vill ha.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Förvaring/Garderober


Alla vet vi hur viktigt det är att kunna förvara kläder, prylar och annat på så bra sätt som möjligt. Det har i alla tider behövts förvaringsplatser såväl i hallen som i köket och i hemmets alla rum.
Vi vill här på Offertsvar.se visa lite smakprov på de fantastiska möjligheter som finns på den svenska marknaden när det gäller garderober, garderobsinredning och förvaringslösningar
På Offertsvar.se vill vi visa dagens förvaringsalternativ i bostadens alla rum. Med skjutdörrar, praktiska garderobsinredningar och smart förvaring kan du få plats mer mer, på ett bättre sätt och med ett snyggare resultat i hemmet. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom förvaring/garderober.
 

 
 

KA Design AB

Fabriksvägen 4
372 52 Kallinge
Tel: 0457-45 04 40
Fax: 0457-45 03 52

Org.Nr: 556480-1636

Förvaring/Garderober Utställningar - KA Design AB
Söker du någonting extra? Ställer du höga krav på materialval, design och kvalité? Vill du själv vara med och utforma lösningar som passar just dig och dina önskemål? Sedan lång tid tillbaka har KA Design arbetat med att tillverka skjutdörrar och inredningar åt kunder med högt ställda krav. Personer för vilka hemmet och bostaden betyder lite mer. Där god funktion ska kombineras med så mycket annat. För oss är design, detaljarbete, materialval och finish något som tillsammans skapar en tilltalande helhet. När du funderar över hur just du vill ha det, ska du veta att du får det bästa om du väljer KA Design. Och kunna känna dig både nöjd och stolt därhemma. På följande sidor kan du läsa mer om våra olika serier av dörrar och inredningar. Allt anpassas till din hemmiljö.

Hemsida Karta
 

Komandor Design

Lagegatan 24
262 71 Ängelholm
Tel: 0431-141 30

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Förvaring/Garderober Utställningar - Komandor Design
Vi erbjuder ett av marknadens största urval av material till skjutdörrar o inredningar. Vi har ett modernt designprogram som visualiserar ditt projekt framför dina ögon. Det är du som bestämmer utseendet på dörrar och inredning från oss. 10 års garanti. Vi har allt du har tänkt dig. Prisvärda skjutdörrar, garderobsinredningar och dressingrum med hög kvalité.

Hemsida Karta
 

Mirro

Linnégatan 2
554 54 Jönköping
Tel: 036-333 19 50

Org.Nr: 556535-6127

Förvaring/Garderober Utställningar - Mirro
Det är insidan som räknas, sägs det. Det håller vi med om. När det gäller människor i alla fall. Men när det kommer till garderober så tycker vi nog ändå att ytan är minst lika viktig. Vi har tagit för vana att dra allt till sin spets när det gäller material, funktioner, inredning och våra smarta lösningar. Garderoben är ju en plats där du inte bara förvarar, utan också exponerar dina kläder, skor och accessoarer, så att du lätt hittar dem. Därför har vi tagit det här med skjutdörrsgarderober ett steg längre. Till ytterligheten. Våra designers har näst intill bara yta i sina tankar. För deras del handlar det om riktigt bra material och en känsla för form. För din del handlar ytan om hur du vill ha det i ditt hem. Vi tillverkar dina dörrar först när du har bestämt dig för hur du vill ha dem. Det gör att du kan sätta ihop din alldeles egen lösning. När du väljer hur dina skjutdörrar ska se ut väljer du först hur många fält du vill att dörren ska vara indelad i – ett, två, tre eller ännu fler. Därefter bestämmer du fyllning, profiler och om du vill ha dekor i sidoprofilen. Dina val gör du när du när du beställer dörren. Våra skjutdörrar kan göras upp till 1480 mm breda och 2700 mm höga och du kan välja mellan många olika, omsorgsfullt framtagna ytor till skjutdörrarna och flera varianter av inredningar.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons