Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Interiörutställningar > Belysning/Lampor Utställningar
Övriga kategorier

Belysning/Lampor Utställningar

Idag vet vi hur viktigt det är med bra belysning under det mörka vinterhalvåret för vårt välbefinnande. Skapa skön atmosfär och känsla med rätt ljussättning av din bostad. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande belysning/lampor utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Rostfria armaturer med integrerad LED-belysning. Passar lika väl inomhus som utomhus.
Hemsida
Kontaktinformation

Designade armaturer med god ljusbehandling.
Hemsida
Kontaktinformation

Maxel är ett av Sveriges äldsta och ledande företag inom belysning.
Hemsida
Kontaktinformation

Orrefors produkter kännetecknas av tidlös skandinavisk elegans och nyskapande formgivning.
Hemsida
Kontaktinformation

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst.
Hemsida
Kontaktinformation

Inom vårt breda sortiment hoppas vi att du skall finna produkter som väcker ditt intresse.
Hemsida
Kontaktinformation

Vår Webbutik uppdateras fortlöpande.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Belysning


Energieffektiv belysning blir en allt viktigare fråga för både företag och offentliga aktörer. Genom EU:s ekodesigndirektiv blir det inom några år förbjudet att sätta vissa typer av lampor på marknaden. Modern och energieffektiv belysning ger också ekonomiska vinster samt en bra och trivsam arbetsmiljö. Lampor och rätt belysning förstärker och förändrar miljö i ett rum. Oavsett om det är traditionelle lampor eller modernare led lampor så ska ljuset skapa en upplevelse av rummet. Ljuset i ett rum ska inte bara ge ljus utan även skapa en känsla av värme. Ett generellt råd är att blanda riktat ljus och allmänbelysning för att skapa mjuka övergångar mellan ljus och skugga. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom belysning/lampor.

 

 
 

Arsite AB

Box 22
599 21 Ödeshög
Tel: 0739-80 83 70

Org.Nr: 556644-6430

Belysning/Lampor Utställningar - Arsite AB
Hos oss på Arsite AB hittar du produkterna solvärme, solel, värmepumpar, varmvattenberedare, ackumulator tankar, pelletskaminer, vindkraftverk, vattenrening, båtar, racing tält och nu även LED belysning till hushåll och marina sidan

Vi har sedan år 2000 haft kontakter med leverantörer i Kina. Detta för att kunna erbjuda den Svenska marknaden ett bra och prisbilligt alternativ. Vi erbjuder kvalitets produkter och säkerställer kvalitén genom att vi har egen personal bosatt i Kina som besöker vi våra leverantörer regelbundet. Vi kan idag erbjuda olika typer av solfångare och paketlösningar till otroligt bra priser.

Hemsida
 

Ateljé Lyktan

Fyrvaktaregatan 7
296 81 Åhus
Tel: 044-28 98 00
Fax: 044-28 98 38

Org.Nr: 556063-9634

Belysning/Lampor Utställningar - Ateljé Lyktan
Ateljé Lyktan är ett traditionsrikt belysningsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för både ute- och inomhusbruk, med svensk design för offentlig miljö och kräsna konsumenter. Vår vision är att med innovativa lösningar och fulländad design bli en attraktiv leverantör till samtliga våra samarbetspartners och kunder. Vi skall också vara extremt lyhörda för kundens önskemål och marknadens krav gällande våra produkter och tjänster, för att på så sätt möta dessa behov tidigt i utvecklingsprocessen. Vi strävar efter att med modernaste teknik och energieffektiva lösningar bidra till en bättre miljö både för våra kunder och för den värld vi lever i.

Hemsida Karta
 

EuroContact AB

A Odhners Gata 43
421 30 Västra Frölunda
Tel: 031-706 75 10

Org.Nr: 556629-6017

Belysning/Lampor Utställningar - EuroContact AB
EuroContact AB jobbar inom elbranschen. Sedan 2002 har vi framgångsrikt marknadsfört Girashögkvalitativa produkter. Sedan en tid tillbaka arbetar vi även med belysning. Vi tycker att det passar bra ihop med Gira. Nu kan vi utöver styrning av belysning, med dimmers eller bus-system från Gira, även leverera hela belysninglösningar.

Hemsida
 

LampLagret

Bolagsvägen 7
702 31 Örebro
Tel: 019-22 38 38
Fax: 019-22 34 54

Org.Nr: 556501-5863

Belysning/Lampor Utställningar - LampLagret


Hemsida
 

Maxel Belysning AB

Avestagatan 35
163 53 Spånga
Tel: +46 (0)8-445 74 40

Org.Nr: 556032-6802

Belysning/Lampor Utställningar - Maxel Belysning AB
Idag består Maxel av 13 anställda, drivs av Max sonson Mattias Laser. Maxel är ett av Sveriges äldsta och ledande företag inom belysning. 78 år och 3 generationer Laser senare genomsyras företaget fortfarande av Max Lasers passion, uppfinningsrikedom och kompromisslösa känsla för kvalitet.


Hemsida
 

Orrefors Kosta Boda AB

Flygsforsvägen 2
380 40 Orrefors
Tel: 0481-34 000

Org.Nr: 556037-0461

Belysning/Lampor Utställningar - Orrefors Kosta Boda AB
I mitten av tjugotalet började Orrefors att tillverka belysning i kristall, något som kom att bli en betydande del av brukets produktion fram till 80-talet. 2006 beslutade Orrefors att åter igen börja producera belysning, denna gång i samarbete med belysningsföretaget Zero. Resultatet är ett stilrent och innovativt sortiment där Orrefors formgivare förenar ljuset med den klara kristallens egenskaper.

Hemsida
 

Orrefors Kosta Boda AB

Stora vägen 96
360 52 Orrefors
Tel: 0478-345 00

Org.Nr: 556037-0461

Belysning/Lampor Utställningar - Orrefors Kosta Boda AB
Orrefors Kosta Boda AB är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Vi är Nordens största glasbruksgrupp med en historia som sträcker sig tillbaka till 1742.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons