Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Trädgårdsutställningar > Markiser/Solskydd Utställningar
Övriga kategorier

Markiser/Solskydd Utställningar

Idag finns det markiser i massor av olika modeller och färger. Här hittar du rätt markis till fönstren eller terrassen. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande markiser/solskyddsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.
Hemsida
Kontaktinformation

Clearview Sweden - Sveriges mest eleganta myggnätsdörrar och myggnätsfönster.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi tillverkar och levererar solskydd i och för alla lägen.
Hemsida
Kontaktinformation

Hos oss hittar du markiserna som berikar ditt hem.
Hemsida
Kontaktinformation

Våra återförsäljare har kunskapen till en bra solskyddslösning för er.
Hemsida
Kontaktinformation

Att välja markis handlar om kvalitet och valfrihet. Detta hittar du hos oss.
Hemsida
Kontaktinformation

Varmt välkommen till Sveriges ledande nätbutik för markiser.
Hemsida
Kontaktinformation

Upplev komfort, välmående och lyx med produkter från Lunex!
Hemsida
Kontaktinformation

Välkommen till Anderssons Markis - Bäst när det hettar till!
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Markiser/Solkydd


Markiser gör klimatet behagligare på uteplatser och i fönster. Med lite skugga känns huset ombonat även på utsidan. Välj rätt markis bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser. Om du vill ha huset ombonat även på utsidan så spelar skugga en stor roll. Det handlar om skuggande växter i trädgården. Det handlar om markiser för fönster och uteplatser. Utvändiga solskydd är vi experter på. Terrassmarkisen ger behaglig skugga över uteplatsen när du vill läsa en bok eller duka fram en måltid. Du vevar ut och in din markis precis när du vill. Väl inne igen släpper du ner en annan markis framför fönstret för att slippa solreflexer i teven, utan att för den skull hindra utsikten över trädgården. På Offertsvar.se hitter du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom markiser/solskydd.


Länktips: Spabad/Pooler-Utemöbler/Dynor-Utomhusbelysning.

 
 

Ama Produktions AB

Turbingatan 5
417 05 Göteborg
Tel: 031-744 19 00
Fax: 031-744 19 19

Org.Nr: 556057-9871

Markiser/Solskydd Utställningar - Ama Produktions AB
AMAs skräddarsydda markiser i svensk design låter dig koppla av och njuta av sommaren. Markiser ger dig fullständig kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. En markis låter dig anpassa ljus och värme under stekande förmiddagar och svala kvällar. Men det är också ett skydd mot solblekt inredning och solsvedda växter. Och en markis ger dessutom energibesparingar - utan att kräva vare sig bygglov eller snickarhjälp. Markiser kan göra hemmet vackrare och ge huset en mer ombonad känsla. Med vårt utbud av modeller, mönster och färger kan du vara säker på att hitta ett solskydd som passar ditt hem. För oss är det viktigt att du får en markis som passar just dina behov. Och våra återförsäljare ser till att dina markiser blir monterade av professionella installatörer. Under en markis från AMA är livet helt enkelt behagligare och vackrare. Det tycker vi är en klok investering.

Hemsida Karta
 

Anderssons Markis AB

Kardanvägen 4 A
432 32 Varberg
Tel: 0340-64 11 80
Fax: 0340-67 87 83

Org.Nr: 556183-4051

Markiser/Solskydd Utställningar - Anderssons Markis AB
Med en historia som spänner över ett halvt sekel, är Anderssons Markis en av landets äldsta tillverkare av solskyddsprodukter. Vi är förmodligen också en av de mest envisa: för även om mycket förändrats, inte minst vad gäller sortimentet, har vi kvar samma framgångsformel idag som vid starten. Att stå för kvalitet och punktliga leveranser är ett koncept som genom åren gett oss stort erkännande och tiotusentals nöjda kunder.

Hemsida
 

ClearView Sweden AB

Spenatvägen 4
582 75 Linköping
Tel: 013-37 67 68

Org.Nr: 556980-2019

Markiser/Solskydd Utställningar - ClearView Sweden AB
ClearView Sweden erbjuder måttanpassade myggnät som du elegant och enkelt monterar i din befintliga dörrkarm. Den tar minimal plats och är smidig att använda och sitter med fördel uppe på plats året runt. Kan monteras både utom- och inomhus och på både höger och vänster sida av dörrkarmen.

Sov gott på natten med öppet fönster. Dra bara ner ditt myggnät i fönstret så behöver du inte väckas mitt i natten av surrande kryp. Kan monteras både inomhus och utomhus.

Uterum är härligt och tillåter dig att njuta av säsongerna lite längre. Sommartid blir det dock väldigt varmt men man drar sig för att ha öppet för att slippa få in alla insekter... inte nu längre.

Hemsida Karta
 

Hestra Markisfabrik AB

Mogatan 40
330 27 Hestra
Tel: 0370-33 49 09
Fax: 0370-33 59 00

Org.Nr: 556492-9478

Markiser/Solskydd Utställningar - Hestra Markisfabrik AB
Hestra Markis AB är ett väl etablerat tillverkande företag med både interiöra och exteriöra solskyddsprodukter. Hos oss finner ni solskydd i alla former bl.a. fönstermarkiser, terassmarkiser, screenmarkiser, korgmarkiser, persienner, lamellgardiner och plisseér. Vi levererar våra markiser och persienner genom återförsäljare och med mångårig erfarenhet kan vi garantera de bästa lösningarna inom vårt produktområde solskydd. Hestra Markis levererar solskydd för alla lägen. Terassmarkiser till altaner, fönstermarkiser på fasader eller lamellgardiner till uterum. Till hjälp, för att finna vilken solskyddslösning som passar just Er bäst, finns våra duktiga återförsäljare som alltid erbjuder lämpliga markiser och solskydd till Ert specifika läge. Vi har levererat markiser och solskydd i över 60 år! Hestra Markis "solskydd för alla lägen"

Hemsida Karta
 

KD Solskydd AB

Hagalundsgatan 17, Box 84
693 22 Degerfors
Tel: 0586-401 20
Fax: 0586-419 70

Org.Nr: 556439-6199

Markiser/Solskydd Utställningar - KD Solskydd AB
KD Solskydd AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3500 kvm. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Hemsida Karta
 

Lunex AB

Faktorvägen 2
434 37 Kungsbacka
Tel: 0300-129 20
Fax: 0300-129 27

Org.Nr: 556507-3706

Markiser/Solskydd Utställningar - Lunex AB
Lunex är en nordisk tillverkare av markissystem och markiskomponenter. Företaget grundades av Angel Mork 1956, det vill säga att vi har i över 50 år försett den nordiska marknaden med solskydd. Vi är idag etablerade på två orter i Norden: fabrik och lager med centralt läge i Klöfta, Norge, tre mil norr om Oslo samt lager i Kungsbacka, Sverige, tre mil söder om Göteborg. Vi tillverkar våra egna delar i Norden, utvecklade och anpassade för den nordiska marknaden. Markiserna marknadsförs av en landsomfattande återförsäljarkedja. Lunex egna produkter utmärks av robusta och innovativa konstruktioner med många egna lösningar, en del dessutom patenterade och prisbelönta. Vi satsar offensivt på design och produktutveckling för att vara er bästa samarbetspartner inom solskydd. Skaffa du också dig Lunex kvalitetsmarkiser med lång livslängd!

Hemsida Karta
 

Nätmarkiser AB

Väpnarevägen 9
141 70 Segeltorp
Tel: 08-708 92 90

Markiser/Solskydd Utställningar - Nätmarkiser AB
Nettomarkiser.se är en renodlad internetbutik för markishandel. Vi ger dig som markiskund tillgång till måttbeställda kvalitetsmarkiser till ett attraktivt pris. Vårt hårda nordiska klimat ställer extra krav på konstruktion och väv, därför använder vi enbart svenska och tyska komponenter i våra markiser. Vi har ingen utställning, inte heller några montörer - det är en av anledningarna till att vi kan hålla de priser vi gör. Men, det betyder inte att vi inte hjälper till. Vårt kontor är bemannat vardagar mellan 9:00-17:00. Då finns vi här för att svara på frågor, ge goda råd eller bara prata bort en stund i vårt favorit ämne, markiser!

Hemsida
 

Polarpumpen AB

Datavägen 14A
436 32 Askim
Tel: 0730-48 61 10

Org.Nr: 556749-0262

Markiser/Solskydd Utställningar - Polarpumpen AB
Polarpumpen AB är värmepumpsleverantören med de lägsta priserna och de senaste modellerna. Våra värmepumpar är nordenanpassade!

Besök och följ Polarpumpen på Facebook för tips och nyheter.

Besök och följ Polarpumpen på Twitter för tips och nyheter.

Besök och följ Polarpumpen på Youtube för tips och nyheter.

Hemsida Karta
 

Somfy AB

Limstensgatan 6
216 10 Limhamn
Tel: 040-16 59 00
Fax: 040-16 09 98

Org.Nr: 556131-3510

Markiser/Solskydd Utställningar - Somfy AB
Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons