Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Energiutställningar > Pellets Utställningar
Övriga kategorier

Pellets Utställningar

Söker du efter pellets? Att elda med pellets sänker dina uppvärmningskostnader rejält och bidrar till att hjälpa miljön då pellets INTE bidrar till växthuseffekten.  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande pelletsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Vitolig 300 - Helautomatisk pelletspanna av högsta kvalité. Testvinnare i Råd&Rön
Hemsida
Kontaktinformation

Arsite Pellets Kamin  är en riktig värmemaskin med en klassisk och även trendriktig design.
Hemsida
Kontaktinformation

Vackra pelletskaminer med fokus på design, teknik och kvalitet.
Hemsida
Kontaktinformation

Ved, pellets och sol - naturens egna värmekällor.
Hemsida
Kontaktinformation

Pelletspanna som fungerar väl med samtliga pelletsbrännare i Sverige.
Hemsida
Kontaktinformation

Narvells har ett stort sortiment av pelletskaminer och vedkaminer som passar ditt behov.
Hemsida
Kontaktinformation

Miljövänligt - Ekonomiskt - Bekvämt och tryggt!
Hemsida
Kontaktinformation

Laxå Pellets - en pålitlig och prisvärd leverantör av pellets.
Hemsida
Kontaktinformation

Allt inom pelletseldning. Vedpannor/ackumulatortankar. Elpannor/elpatroner.
Hemsida
Kontaktinformation

Sveriges ledande återförsäljare av vedpannor i gjutjärn.
Hemsida
Kontaktinformation

SWEBO Pelletsbrännare – Pelletsbrännare med innovativ och användarvänlig teknik.
Hemsida
Kontaktinformation

Swea Energi levererar träpellets av hög kvalitet.
Hemsida
Kontaktinformation

Ariterm Biomatic+ med integrerad pelletsbrännare är Sveriges mest köpta pelletspanna.
Hemsida
Kontaktinformation

Värme med högsta komfort. För dig, miljön och plånboken.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Pellets och briketter


Pellets tillverkas av sågspån, bark och övrigt spill från sågverk och annan träbehandlande industri. Råvaran pressas samman till cylindrar som är mellan sex och åtta millimeter i diameter. Briketter tillverkas på samma sätt, men är betydligt större. Pellets är lätt att transportera i bulk eller säck och handlas vanligtvis i viktmått. En kubikmeter väger cirka 700 kilo. Två ton pellets har samma energiinnehåll som en kubikmeter olja eller 8 000 kWh el. Genomsnittshuset, som behöver 21 000 kWh energi för uppvärmning och varmvatten, förbrukar sålunda fem till sex ton pellets per år, vilket kräver åtta till nio kubikmeter lagringsutrymme. Briketter eldas som ett komplement till ved i vedpannor eller kaminer. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom pellets och briketter.

Länktips: Pannor/Brännare-Kaminer/kakelugnar-Energieffektivisering-Solenergi-Värmepumpar-Lufvärmepumpar.

 
 

AB Viessmann Värmeteknik

Skalholtsgatan 9
164 40 Kista
Tel: 08-474 88 00

Org.Nr: 556482-1873

Pellets Utställningar - AB Viessmann Värmeteknik
Viessmann Värmeteknik AB erbjuder framtidsorienterade värmesystem för olja, gas, sol, ved och naturlig värme, vilket kvalificerar oss som en självständig partner i alla energifrågor. Våra värmesystem täcker alla energikrav från 1,5 till 20.000kW - från lägenheter till stora industrifastigheter. Viessmann matchar alla produkter och kan därför erbjuder en optimal nivå av effektivitet - från ursprunglig design till funktionellt system.

Hemsida Karta
 

Agrolenergi

Datorgatan 4, Box 5
561 21 Huskvarna
Tel: 020-41 84 19
Fax: 036-38 78 92

Org.Nr: 556215-0606

Pellets Utställningar - Agrolenergi
Väljer du att värma ditt hus med pellets eller loggs, väljer du ett miljömässigt sätt som dessutom är fördelaktigt ekonomiskt. Agrolenergis bränslen är det självklara valet för alla som bryr sig om både miljö och familjeekonomi.

Hemsida Karta
 

Ariterm Sweden AB

Flottiljvägen 15
392 41 Kalmar
Tel: 0771-44 28 50
Fax: 0480-44 28 59

Org.Nr: 556653-3591

Pellets Utställningar - Ariterm Sweden AB
Ariterm är en av Skandinaviens ledande tillverkare av uppvärmningssystem för bioenergi. Utveckling och tillverkning sker i Sverige och Finland, två länder med erfarenhet av kyla och vad som krävs för att möta den. Det garanterar att utrustningen är anpassad för nordiskt klimat. Ariterm har hundraåriga traditioner men sjuder av nytänkande och vilja att fortsätta vara i täten inom miljömässig, effektiv och driftsäker uppvärmningsteknik.

Hemsida Karta
 

Arsite AB

Box 22
599 21 Ödeshög
Tel: 0739-80 83 70

Org.Nr: 556644-6430

Pellets Utställningar - Arsite AB
Hos oss på Arsite AB hittar du produkterna solvärme, solel, värmepumpar, varmvattenberedare, ackumulator tankar, pelletskaminer, vindkraftverk, vattenrening, båtar, racing tält och nu även LED belysning till hushåll och marina sidan

Vi har sedan år 2000 haft kontakter med leverantörer i Kina. Detta för att kunna erbjuda den Svenska marknaden ett bra och prisbilligt alternativ. Vi erbjuder kvalitets produkter och säkerställer kvalitén genom att vi har egen personal bosatt i Kina som besöker vi våra leverantörer regelbundet. Vi kan idag erbjuda olika typer av solfångare och paketlösningar till otroligt bra priser.

Hemsida
 

CTC Enertech AB

Box 309, Näsvägen 8
341 26 Ljungby
Tel: 0372-867 00
Fax: 0372-861 55

Org.Nr: 556060-2269

Pellets Utställningar - CTC Enertech AB
Pannrummen har genomgått en formidabel omvandling från ett smutsigt, undangömt skrymsle till rena finrummet.

På CTC har vi sett förvandlingen ända sedan 1923 då vi tillverkade vår första värmepanna. Numera får oljepannor över hela Europa ge plats för värme-pumpar och solsystem från oss.

Hemsida Karta
 

Euronom AB

Franska Vägen 12
393 56 Kalmar
Tel: 0480-49 90 26
Fax: 0480-870 17

Org.Nr: 556488-3287

Pellets Utställningar - Euronom AB
Ny värmepump till huset? Behöver du en villapanna av hög kvalitet? Gör en insats för miljön med vår solfångare? Hos oss på Euronom garanterar vi god service, flerårig kunskap och erfarenhet. Kontakta oss idag för en komplett genomgång av vilken lösning som passar din villa. Euronom erbjuder ett omfattande sortiment inom värmepumpar, solfångare samt värmepannor för olika bränslen, exempelvis ved, pellets, gas, olja, och el. Euronom FlexiFuel är ett av världens mest flexibla och uthålliga värmesystem för villor och mindre fastigheter. Hjärtat i systemet är ackumulatortanken ExoTank® VPS som klarar olika energislag och som enkelt kan anslutas till din värmepump, solfångare, pelletspanna, kökspanna, vedpanna och fjärrvärmeförsörjning. Samtidigt innebär systemet valfrihet att alltid ha den förmånligaste uppvärmningen när energikostnader och energipolitik förändras i framtiden.

Hemsida Karta
 

Laxå Pellets

Muhrsväg
695 72 Röfors
Tel: 0584-44 42 60
Fax: 0584-523 10

Pellets Utställningar - Laxå Pellets
Laxå Pellets bildades 2004 och är en av Sveriges större producenter av bränslepellets, med en tillverkning på 95000 ton/år. Detta räcker till uppvärmning av ca 15000 småhus, och motsvarar energimängden i drygt 45 000 m3 villaolja. Vi tillverkar träpellets av restprodukter från sågverk i närområdet. Vår pellets innehåller bara komprimerat trä utan några tillsatser. Tillsammans har vi över 300 års kunskap och erfarenhet av hur spånprodukter ska hanteras. Vi vet hur mycket spån från färsk gran som ska blandas med torrt tallspån för att ge en perfekt pellets. Gå in på vår hemsida och läs mer om pellets.

Hemsida Karta
 

Lindquist Heating AB

Hagavägen 9
518 40 Sjömarken
Tel: 033-15 04 70

Org.Nr: 556681-6798

Pellets Utställningar - Lindquist Heating AB
Lindquist Heating System fick den åtråvärda agenturen för VIADRUS vedpannor av gjutjärn 1998. Verksamheten bredrevs tidigare i Kode utanför Kungälv. År 2005 ombildades bolaget Linquist Heating AB, verksamheten flyttades då till Borås och drivs som ett familjeföretag. År 2007 fick vi dessutom agenturen från ytterligare en Tjeckisk panntillverkare vid namn DAKON, vilka var först i världen med att producera en miljögodkänd vedeldad gjutjärnspanna.

Hemsida
 

Narvells AB

Bäckarps Gårdsväg 39
254 75 Ödåkra
Tel: 042-20 44 60

Org.Nr: 556095-4454

Pellets Utställningar - Narvells AB
Hos Narvells AB finner du ca 130 olika öppna spisar, effektiva kaminer, spisinsatser, köksspisar, skorstenar och tillbehör. Vi har dessutom en av Sveriges största utställningar av täljstensugnar från Tulikivi. Vi visar alla spisar i autentisk 1800-talsmiljö på vackra Bäckarps Gård i Ödåkra. Vi bistår Dig med råd och hjälp att välja rätt eldstad och kan också ordna installationen. Hembesök enligt överenskommelse, mer än 20 års branschvana.

Hemsida
 

Oscis

Kungsgatan 23
622 31 Åmål
Tel: 0532-100 30

Org.Nr: 556669-9038

Pellets Utställningar - Oscis
OSCIS AB erbjuder ett brett sortiment av snygga och trygga kaminer till bra priser. Vi samarbetar med etablerade leverantörer som sätter teknisk prestanda, miljö, design och kvalitet i första rum. Vi har även flera modeller av vattenmantlade produkter. Våra kunder är oftast i återförsäljarledet, men vi säljer även direkt till slutkund i de områden där inte återförsäljare är på plats. Är du osäker på vart du skall vända dig så kontakta oss på OSCIS, så hjälper vi till på bästa sätt. En eldstad - braskamin, pelletskamin eller insats - från någon av våra leverantörer ger dig ekonomisk uppvärmning i en exklusivt designad produkt. Trivseln och myset med en eldstad gör det hela komplett! Kaminer ger utöver värme, en vacker möbel och mysiga stunder framför brasan. Att bränslet kommer från skogen och inte bidrar till växthuseffekten värmer på sitt sätt. Förbränningen i våra kaminer är mycket effektiv vilket ger en hög verkningsgrad och mycket låga miljöpåverkande utsläpp. Vi klarar framtidens krav redan idag.

Hemsida Karta
 

Sfinx Solar AB

Hamnvägen 5B
439 52 Åsa
Tel: 0300-54 15 40

Org.Nr: 556710-5399

Pellets Utställningar - Sfinx Solar AB
Värme med högsta komfort. För dig, miljön och plånboken.

Hemsida Karta
 

Swea Energi

Storgatan 35
434 32 Kungsbacka
Tel: 020-450 800

Org.Nr: 556370-3205

Pellets Utställningar - Swea Energi
Vi på Swea Energi hjälper våra kunder att fylla bränsletanken på ett enklare och miljömedvetet sätt. Idag är vi en av Sveriges största aktörer när det gäller leveranser av eldningsolja till företag, kommuner och privatpersoner. Dessutom förser vi åkerier, lantbruk och företag med diesel och smörjmedel. Ett annat område som vi är starka inom är träpellets. Det som kännetecknar vår verksamhet är trygga leveranser, via vårt rikstäckande transportnät, hög servicenivå och möjlighet för kunden att göra miljöanpassade val.

Hemsida
 

Swebo Bioenergi

Bullerleden 7
961 67 Boden
Tel: 0921-578 00
Fax: 0921-176 73

Org.Nr: 556421-2065

Pellets Utställningar - Swebo Bioenergi
SWEBO Golvvärmesystem är det perfekta alternativet för dig som ställer höga krav på hög kvalitet, god komfort, låga uppvärmningskostnader, enkel installation och bra priser. Uppvärmning av lokaler med golvvärme är idag en etablerad och väl utprovad metod för en behaglig inomhusmiljö med låg driftskostnad. Tyvärr finns det alltför många "experter" som än idag försöker få golvvärmen att likna ett högteknologiskt komplicerat system som kostar mycket pengar. Vi tycker tvärtom, golvvärme är ett mycket enkelt och effektivt uppvärmningssätt och dessutom till en rimlig kostnad! SWEBOs vattenburna golvvärme fungerar till alla slags golvbeläggningar och gör dig flexibel i valet av värmekälla. Elpanna, fastbränsleeldning eller värmepump används beroende på de förhållanden som bäst passar dig.

Hemsida Karta
 

Värmebaronen AB

Arkelstorpsvägen 88
291 94 Kristianstad
Tel: 044-22 63 20
Fax: 044-22 63 58

Org.Nr: 556261-4155

Pellets Utställningar - Värmebaronen AB
Välkommen till Värmebaronen! Vi tillverkar produkter för biobränsle, solvärme och tillskottsvärme för värmepumpar. Letar du efter en vedpanna, pelletspanna eller pelletsbrännare så finner du ett brett sortiment här. Vi tillverkar även solfångare K2, ett komplett solvärmesystem för villa, fastighet, hyreshus och campingplats med mera. Är du ute efter en elpanna, elkassett eller elpatron så har vi ett stort sortiment även av dessa produkter.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons