Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Energiutställningar > Energieffektivisering Utställningar
Övriga kategorier

Energieffektivisering Utställningar

Det finns många sätt att energieffektivisera ditt hus eller lägenhet.  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande energieffektiviseringsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Att välja markis handlar om kvalitet och valfrihet. Detta hittar du hos oss.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi leder utvecklingen av värmepumpar som är snälla mot miljön.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi engagerar oss i både världens miljö och dina driftkostnader
Hemsida
Kontaktinformation

Värme med högsta komfort. För dig, miljön och plånboken.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi har ett komplett program för energisparande värmeteknik.
Hemsida
Kontaktinformation

Sveriges lägsta priser på luftvärmepumpar. Testa oss!
Hemsida
Kontaktinformation

Vi tillverkar och levererar solskydd i och för alla lägen.
Hemsida
Kontaktinformation

En långsiktig investering med snabb avkastning!
Hemsida
Kontaktinformation

Framtidens solenergilösning. Byt till det energieffektiva taket.
Hemsida
Kontaktinformation

Lägg din energi på annat!
Låt oss ta hand om elen.
Hemsida
Kontaktinformation

Våra återförsäljare har kunskapen till en bra solskyddslösning för er.
Hemsida
Kontaktinformation

Upplev komfort, välmående och lyx med produkter från Lunex!
Hemsida
Kontaktinformation

Allt inom pelletseldning. Vedpannor/ackumulatortankar. Elpannor/elpatroner.
Hemsida
Kontaktinformation

Svenska värmepumpar för bättre ekonomi och miljö.
Hemsida
Kontaktinformation

Solenergi + Värmepump = Sant
Hemsida
Kontaktinformation

Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Energieffektivisering


En viktig del av energieffektivisering är att optimera fastighetens drift. Alltså se till att installationer som styr exempelvis uppvärmningen inte jobbar på fel sätt. Det ger lägre energikostnader över tid. Och i längden är det just driften som kostar mest. Man brukar prata om att 10 procent är byggkostnad och 90 procent är driftkostnad för en byggnad under dess livstid. Så att genomföra en energieffektivisering är lika viktigt för befintliga fastigheter som vid nybyggnationer. De kontinuerligt stigande energipriserna kan du inte påverka. Men du kan göra det bästa möjliga av driften. Energieffektivisering behöver inte vara detsamma som att investera i ny utrustning. Snarare handlar det om att justera och trimma den befintliga. Fler än en fastighetsägare och förvaltare har förvånats av hur mycket pengar som sparas genom förhållandevis enkla åtgärder. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom energieffektivisering.

Länktips: Elleverantörer-Golvvärme-Kaminer/Kakelugnar-Luftvärmepumpar-Pannor/Brännare-Pellets-Solenergi-Värmepumpar.

 
 

AB EnergiKomfort

Tillverkarvägen 16, Box 7269
187 14 Täby
Tel: 08-756 01 50

Org.Nr: 556530-5868

Energieffektivisering Utställningar - AB EnergiKomfort
AB EnergiKomfort säljer och installerar IVT:s alla typer av värmepumpar. Vi utför brunns- och energiborrning, VVS-arbeten och hjälper er med energilösningar.

Hemsida Karta
 

AB Viessmann Värmeteknik

Skalholtsgatan 9
164 40 Kista
Tel: 08-474 88 00

Org.Nr: 556482-1873

Energieffektivisering Utställningar - AB Viessmann Värmeteknik
Viessmann Värmeteknik AB erbjuder framtidsorienterade värmesystem för olja, gas, sol, ved och naturlig värme, vilket kvalificerar oss som en självständig partner i alla energifrågor. Våra värmesystem täcker alla energikrav från 1,5 till 20.000kW - från lägenheter till stora industrifastigheter. Viessmann matchar alla produkter och kan därför erbjuder en optimal nivå av effektivitet - från ursprunglig design till funktionellt system.

Hemsida Karta
 

Ama Produktions AB

Turbingatan 5
417 05 Göteborg
Tel: 031-744 19 00
Fax: 031-744 19 19

Org.Nr: 556057-9871

Energieffektivisering Utställningar - Ama Produktions AB
AMAs skräddarsydda markiser i svensk design låter dig koppla av och njuta av sommaren. Markiser ger dig fullständig kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. En markis låter dig anpassa ljus och värme under stekande förmiddagar och svala kvällar. Men det är också ett skydd mot solblekt inredning och solsvedda växter. Och en markis ger dessutom energibesparingar - utan att kräva vare sig bygglov eller snickarhjälp. Markiser kan göra hemmet vackrare och ge huset en mer ombonad känsla. Med vårt utbud av modeller, mönster och färger kan du vara säker på att hitta ett solskydd som passar ditt hem. För oss är det viktigt att du får en markis som passar just dina behov. Och våra återförsäljare ser till att dina markiser blir monterade av professionella installatörer. Under en markis från AMA är livet helt enkelt behagligare och vackrare. Det tycker vi är en klok investering.

Hemsida Karta
 

Hestra Markisfabrik AB

Mogatan 40
330 27 Hestra
Tel: 0370-33 49 09
Fax: 0370-33 59 00

Org.Nr: 556492-9478

Energieffektivisering Utställningar - Hestra Markisfabrik AB
Hestra Markis AB är ett väl etablerat tillverkande företag med både interiöra och exteriöra solskyddsprodukter. Hos oss finner ni solskydd i alla former bl.a. fönstermarkiser, terassmarkiser, screenmarkiser, korgmarkiser, persienner, lamellgardiner och plisseér. Vi levererar våra markiser och persienner genom återförsäljare och med mångårig erfarenhet kan vi garantera de bästa lösningarna inom vårt produktområde solskydd. Hestra Markis levererar solskydd för alla lägen. Terassmarkiser till altaner, fönstermarkiser på fasader eller lamellgardiner till uterum. Till hjälp, för att finna vilken solskyddslösning som passar just Er bäst, finns våra duktiga återförsäljare som alltid erbjuder lämpliga markiser och solskydd till Ert specifika läge. Vi har levererat markiser och solskydd i över 60 år! Hestra Markis "solskydd för alla lägen"

Hemsida Karta
 

Invest Living

Gyllings Väg 9
572 36 Oskarshamn
Tel: 0491-40 30 00

Org.Nr: 556848-4009

Energieffektivisering Utställningar - Invest Living
Invest Livings affärsidé bygger på att pressa priserna. Det gör att du som kund tjänar pengar på både lång och kort sikt.

Vi kombinerar kvalitativa produkter med låga priser så att du kan känna att du gjort en förnuftig investering.

Genom Sveriges bästa garanti på sex år kan du alltid känna dig trygg.

Vi är ett EU-registrerat varumärke med Skandinavien som hemmaplan. Vi utmanar de traditionella aktörerna tillsammans med långsiktiga och starka ägare. 

Hemsida
 

IVT Värmepumpar

573 28 Tranås
Tel: 0140-38 41 00
Fax: 0140-178 90

Org.Nr: 556262-9062

Energieffektivisering Utställningar - IVT Värmepumpar
När Elis Petersson började tillverka värmepumpar i liten skala i början av 1970-talet anade han knappast att hans företag skulle bli ledande i Europa. Branschens bredaste och grönaste produktutbud. Våra värmelösningar används i såväl villor som större fastigheter. Produktutbudet är både branschens bredaste och mest miljövänliga - vi är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten i husets energianvändning och därmed kunna ge bästa besparing. Tillgång till senaste tekniken. Med kunskap och entreprenörsanda har vi ständigt varit drivande i utvecklingen av ny värmepumpsteknik. Idag arbetar ca 50 personer på vår forsknings- och utvecklingsavdelning med tillgång till all den senaste tekniken för att göra våra värmepumpar ännu bättre. Sedan 2005 ingår IVT Värmepumpar i Boschkoncernen. Som ännu ett bevis på vår unika kunskap om värmepumpar har vi blivit utsedda till kompetenscenter för hela Boschkoncernen. Detta hjälper oss att fortsätta driva utvecklingen av miljövänlig värmeteknik framåt i ännu snabbare takt. När våra kunder är nöjda är vi nöjda. På IVT har vi gått ett steg längre än andra när det gäller att få nöjda kunder. Vi har till exempel vår Nöjd-kund-garanti som bland annat innebär att du aldrig behöver vara utan värme i mer än 24 timmar, läs mer om 24-timmarsregeln här. Anledningen till att vi lovar allt det här är helt enkelt den att vi vill att du ska känna dig trygg med oss som leverantör av din värmepump.

Hemsida
 

KD Solskydd AB

Hagalundsgatan 17, Box 84
693 22 Degerfors
Tel: 0586-401 20
Fax: 0586-419 70

Org.Nr: 556439-6199

Energieffektivisering Utställningar - KD Solskydd AB
KD Solskydd AB är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3500 kvm. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Hemsida Karta
 

Lunex AB

Faktorvägen 2
434 37 Kungsbacka
Tel: 0300-129 20
Fax: 0300-129 27

Org.Nr: 556507-3706

Energieffektivisering Utställningar - Lunex AB
Lunex är en nordisk tillverkare av markissystem och markiskomponenter. Företaget grundades av Angel Mork 1956, det vill säga att vi har i över 50 år försett den nordiska marknaden med solskydd. Vi är idag etablerade på två orter i Norden: fabrik och lager med centralt läge i Klöfta, Norge, tre mil norr om Oslo samt lager i Kungsbacka, Sverige, tre mil söder om Göteborg. Vi tillverkar våra egna delar i Norden, utvecklade och anpassade för den nordiska marknaden. Markiserna marknadsförs av en landsomfattande återförsäljarkedja. Lunex egna produkter utmärks av robusta och innovativa konstruktioner med många egna lösningar, en del dessutom patenterade och prisbelönta. Vi satsar offensivt på design och produktutveckling för att vara er bästa samarbetspartner inom solskydd. Skaffa du också dig Lunex kvalitetsmarkiser med lång livslängd!

Hemsida Karta
 

Mecaterm

Blidögatan 34
211 24 Malmö
Tel: 040-18 36 23

Org.Nr: 556605-9431

Energieffektivisering Utställningar - Mecaterm
Mecaterm värmepumpar är ett dotterbolag till IDESTA-koncernen och verkar i samma lokaler som IDESTA Foodtech i Malmö. Mecaterm har över 30 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja högkvalitativa värmepumpar via distributörer på den europeiska marknaden. Det är produkter som passar allt från den egna villan till hela systemlösningar för större industrifastigheter.

Vi har stor kompetens och producerar pumpar med den senaste tekniken och utvecklar våra produkter efterhand som marknadens önskemål och krav förändras. En värmepump från Mecaterm sparar dina pengar, din energi och din miljö.

Vår kompetens och teknik har resulterat i ett mångårigt och mycket gott och nära samarbete med både komponentleverantörer och utvalda distributörer. Ett samarbete som gör att vi hela tiden kan producera med den senaste tekniken. Vi är mycket stolta över våra produkter som speglar ett bra samspel mellan teknik, funktionalitet och design och som tillverkas helt i rostfritt stål. En värmepump står utomhus hela sin livslängd och därför krävs ett hållbart material som rostfritt stål. Mecaterms värmepumpar sparar både energi och miljö, och har dessutom en elegant design!

Vi har lösningen för just ditt behov!

Välkommen till Mecaterm!

Hemsida Karta
 

NuEnergi AB

Valhall Park Byggnad 1
262 74 Ängelholm
Tel: 0431-44 56 99

Org.Nr: 556844-5778

Energieffektivisering Utställningar - NuEnergi AB
Nuenergi jobbar för att säkerställa tillgängligheten av smarta, högkvalitativa och miljövänliga energisystem på den svenska marknaden.
Vårt kompletta värmesystem för ditt hem kommer ifrån ROTEX.

ROTEX är världsledande när det gäller att ta tillvara på den förnyelsebara energin i form av sol och luft som omger ditt hem. Med ett unikt system där solenergi kombineras med luft/vatten-värmepump kan ditt hem och varmvatten värmas upp med förnyelsebar energi. Du sparar både pengar och miljö samtidigt som ditt hus anpassas för framtiden.

Vi har även flera års erfarenhet av solceller för produktion av elektricitet genom vårt moderbolag Glacell AB.

Hemsida
 

Polarpumpen AB

Datavägen 14A
436 32 Askim
Tel: 0730-48 61 10

Org.Nr: 556749-0262

Energieffektivisering Utställningar - Polarpumpen AB
Polarpumpen AB är värmepumpsleverantören med de lägsta priserna och de senaste modellerna. Våra värmepumpar är nordenanpassade!

Besök och följ Polarpumpen på Facebook för tips och nyheter.

Besök och följ Polarpumpen på Twitter för tips och nyheter.

Besök och följ Polarpumpen på Youtube för tips och nyheter.

Hemsida Karta
 

Sandviken Energi AB

Gävlevägen 96
811 40 Sandviken
Tel: 026-24 16 00
Fax: 026-27 53 82

Org.Nr: 556012-3050

Energieffektivisering Utställningar - Sandviken Energi AB
SEAB-koncernens verksamhet består av produktion och distribution av el, fjärrvärme, stoning och vatten samt drift av optiskt fibernät och skötsel av gator.

Hemsida Karta
 

Sfinx Solar AB

Hamnvägen 5B
439 52 Åsa
Tel: 0300-54 15 40

Org.Nr: 556710-5399

Energieffektivisering Utställningar - Sfinx Solar AB
Värme med högsta komfort. För dig, miljön och plånboken.

Hemsida Karta
 

SolTech Energy

Mekanikervägen 12
146 33 Tullinge
Tel: 08-441 88 40
Fax: 08-441 88 41

Org.Nr: 556709-9436

Energieffektivisering Utställningar - SolTech Energy
SolTech Energys energismarta tak är ett vanligt tak och samtidigt en solfångare som vi enkelt kopplar ihop i ditt nuvarande uppvärmningssystem

Hemsida Karta
 

Somfy AB

Limstensgatan 6
216 10 Limhamn
Tel: 040-16 59 00
Fax: 040-16 09 98

Org.Nr: 556131-3510

Energieffektivisering Utställningar - Somfy AB
Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet.

Hemsida Karta
 

Värmebaronen AB

Arkelstorpsvägen 88
291 94 Kristianstad
Tel: 044-22 63 20
Fax: 044-22 63 58

Org.Nr: 556261-4155

Energieffektivisering Utställningar - Värmebaronen AB
Välkommen till Värmebaronen! Vi tillverkar produkter för biobränsle, solvärme och tillskottsvärme för värmepumpar. Letar du efter en vedpanna, pelletspanna eller pelletsbrännare så finner du ett brett sortiment här. Vi tillverkar även solfångare K2, ett komplett solvärmesystem för villa, fastighet, hyreshus och campingplats med mera. Är du ute efter en elpanna, elkassett eller elpatron så har vi ett stort sortiment även av dessa produkter.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons