Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Energiutställningar > Radiatorer Utställningar
Övriga kategorier

Radiatorer Utställningar

Söker du efter radiatorer och värmeelement? Du kan välja mellan vattenburna, oljefyllda eller elektriska.  På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande radiatorer utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Den sköna värmen för ditt välbefinnande i hemmet.
Hemsida
Kontaktinformation

Vitoset - Radiatorer och handukstorkar av högsta kvalité i olika utföranden.
Hemsida
Kontaktinformation

Energieffektiv och miljövänlig elvärme.
Hemsida
Kontaktinformation

Form - Funktion - Känsla - Valfrihet.
Hemsida
Kontaktinformation

Värme i unik svensk design
Hemsida
Kontaktinformation

NYHET! Nu har vi även 200 mm höga radiatorer på lager för omgående leverans.
Hemsida
Kontaktinformation

Oljeradiatorerna från oss är både miljövänliga och energisnåla.
Hemsida
Kontaktinformation

PAX Oljefyllda elradiatorer - Energismarta svenska kvalitetsprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Radiatorer


Element, eller radiatorer, är det vanligaste sättet att sprida värme på i ett hus. Element kan vara oljefyllda eller bestå av elslingor om de är för direktverkande el. De element som ingår i ett centralt uppvärmningssystem är vattenfyllda och kopplade till varandra i ett enhetligt system. Ett bra element håller en jämn värme i rummet. För att det ska fungera att de termostater som är kopplade till elementet är effektiva. Fördelningen av värme blir jämnare i ett oljefyllt element än i ett med enbart elslingor. Det gör att det oljefyllda elementet i längden ofta drar mindre energi. I fallet med enstaka radiatorer som inte är kopplade till ett centralt system är det viktigt att de håller hög kvalitet. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom radiatorer.


Länktips: Golvvärme-Pannor/Brännare-Luftvärmepumpar-Pellets-Solenergi-Värmepumpar-Kaminer/Kakelugnar.

 
 

AB Viessmann Värmeteknik

Skalholtsgatan 9
164 40 Kista
Tel: 08-474 88 00

Org.Nr: 556482-1873

Radiatorer Utställningar - AB Viessmann Värmeteknik
Viessmann Värmeteknik AB erbjuder framtidsorienterade värmesystem för olja, gas, sol, ved och naturlig värme, vilket kvalificerar oss som en självständig partner i alla energifrågor. Våra värmesystem täcker alla energikrav från 1,5 till 20.000kW - från lägenheter till stora industrifastigheter. Viessmann matchar alla produkter och kan därför erbjuder en optimal nivå av effektivitet - från ursprunglig design till funktionellt system.

Hemsida Karta
 

Epecon AB

Florettgatan 22A
254 67 Helsingborg
Tel: 042-25 01 40
Fax: 042-25 01 30

Org.Nr: 556345-7562

Radiatorer Utställningar - Epecon AB
Det handlar om värme - Närmare bestämt, vattenburen värme. Det område där vi på Epecon sedan mer än 25 år tillbaka är en av de ledande aktörerna i Skandinavien. Men egentligen handlar det om mycket mer än så. Vår grundläggande idé är att erbjuda optimala lösningar - och optimala lösningar kan vara vitt skilda saker för olika människor. För somliga är tekniken och driftsekonomin det mest intressanta. För andra handlar det mer om färg och form och att på ett estetiskt sätt kunna integrera värmen i inredningen. Oavsett vilka prioriteringar du har är vi övertygade om att du kommer att hitta den rätta lösningen hos oss. Vi säljer uteslutande kvalitetsprodukter från Europas ledande tillverkare och i vårt sortiment hittar du allt från panelradiatorer och tilluftsdon till fläktkonvektorer och designradiatorer.

Hemsida Karta
 

Gnosjö Klimatprodukter AB

Mobäcksvägen, Box 162
335 24 Gnosjö
Tel: 0370-33 21 10
Fax: 0370-995 61

Org.Nr: 556536-0731

Radiatorer Utställningar - Gnosjö Klimatprodukter AB
Gnosjö Klimatprodukter AB är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement, handdukstorkar samt många andra produkter.

Hemsida Karta
 

Grad-In AB

Honungsgatan 4
432 95 Varberg
Tel: 0340-64 68 20
Fax: 0340-64 68 27

Org.Nr: 556479-5648

Radiatorer Utställningar - Grad-In AB
Grad-In AB i Varberg marknadsför och säljer radiatorer, konvektorer samt handdukstorkar. Vår största leverantör är Korado AS i Tjeckien, som har en av Europas modernaste radiatorfabriker.

Hemsida Karta
 

InfraSwed AB

Näsby Allé 35
183 55 Täby
Tel: 08-544 751 00

Org.Nr: 556755-4554

Radiatorer Utställningar - InfraSwed AB
Till skillnad mot vanliga direktverkande elradiatorer värmer våra paneler inte luften. De värmer istället all materia i rummet – golv, väggar, tak och möbler. Resultatet blir en jämn och komfortabel värme, från golv till tak.

Hemsida Karta
 

LVI / Rettig Sweden AB

531 75 Järpås
Tel: 0510-48 13 00
Fax: 0510-913 16

Org.Nr: 556016-5531

Radiatorer Utställningar - LVI / Rettig Sweden AB
LVI / Rettig Sweden AB är ett företag som drivs av en gemensam målsättning: att ta fram värmelösningar som gör bostäder runtom i världen så trivsamma och behagliga att vistas i som det bara är möjligt. Vi har varit branschledande i över 80 år – och det är ingen tillfällighet. Genom att förena kunskap, erfarenhet och nytänkande har vi utvecklat ett stort utbud av värmelösningar som ger ett behagligt inomhusklimat och en lättkontrollerad, icke-uttorkande, miljövänlig och kostnadseffektiv värme.

Hemsida
 

PAX AB

Kattkärrsvägen 4, Box 72
648 06 Hälleforsnäs
Tel: 0157-756 00
Fax: 0157-756 10

Org.Nr: 556418-0866

Radiatorer Utställningar - PAX AB
PAX utvecklar, tillverkar och marknadsför ventilations- och värmeprodukter som gör att både du och din bostad mår bra. Vi har ett heltäckande sortiment av fläktar, handdukstorkar, ventiler och oljefyllda element.

Hemsida Karta
 

Tego System AB

Kamgatan 4, Box 43
261 22 Landskrona
Tel: 0418-45 58 00
Fax: 0418-45 58 01

Org.Nr: 556495-6703

Radiatorer Utställningar - Tego System AB
Värme i unik svensk design - Roundline är en serie svensktillverkade elradiatorer. Roundline är unik när det gäller formgivningen och passar väl in i alla typer av miljöer. Roundline ger en jämn, mjuk och behaglig värme och sparar energi. Många radiatorfabrikanter talar om mjukvärme. På Roundline syns den nästan. Roundline har inga vassa hörn eller kanter. Den har till och med vunnit designpris för sin mjukt rundade form. Roundline dominerar aldrig ett hem. Samtidigt kan den mycket väl bli en estetisk tilltalande accent i den lite modernare hemmiljön.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons