Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Köksutställningar > Vitvaror Utställningar
Övriga kategorier

Vitvaror Utställningar

Idag finns det mycket att välja på inom vitvaror både i färg och form. Byt vitvaror och skapa ett personligare kök. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande vitvaror utställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Norcool Cave 40 vinskåp En spännande nyhet för de av oss som är glada i vin.
Hemsida
Kontaktinformation

Noblessakök är lika individuella som sina ägare.
Hemsida
Kontaktinformation

Kök för finsmakare.
Hemsida
Kontaktinformation

Bättre finns inte.
Hemsida
Kontaktinformation

Inbyggnadsugnar i skön arbetshöjd gör matlagningen ännu roligare.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Nya vitvaror till ditt kök


Våra kök är en naturlig mötesplats där vi börjar och slutar dagen. Köket är en social miljö där hela familjen kan samlas för frukost, lunch eller middag. Vi bjuder hem våra grannar, njuter av våra måltider och varandras sällskap dag efter dag och år efter år. Våra kök måste därför vara väl genomtänkta vad gäller både funktion och design. Vi vill ha vitvaror som är så tysta som möjligt, användarvänliga och som har hög kvalitet och lång hållbarhet. Kökstrenden går idag mot enkelhet. Vi vet att du inte vill lägga tid på att läsa krångliga manualer, frosta av frysen, göra rent ugnen, eller ta bort kladdiga fingeravtryck från rostfria ytor. Vi är måna om utseende för köket och våra vitvaror är ju faktisk en ganska stor del av vårt totala kök. Man kanske medvetet försöker sticka ut lite extra för att kunna få lov att känna att der här är vårat kök och våra vitvaror.Det är vi som har valt dom berättar vilka vi är. Personlighet i köket ger liv och lust åt er som bor och lever i just detta.speciella köket.
På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom vitvaror.
 
 

 
 

IGF / Bertazzoni Skandinavien

Torsgatan 5
111 23 Stockholm
Tel: 073-666 82 26

Org.Nr: 556802-8087

Vitvaror Utställningar - IGF / Bertazzoni Skandinavien
IGF startade redan 1934 och är sedan 1965 Sveriges i särklass största leverantör av gasspisar för privat bruk. Mycket har hänt sedan företaget startades. Det som inte har ändrats är att IGF specialiserar på gas-driven köksutrusting med höga krav på design, funktion och säkerhet till överkomliga priser. Alla IGF-spisar är tillverkade i samma fabrik i Guastalla i Norra Italien. Fabriken använder avancerade tillverkningsmetoder och har alla de senaste certificationer för kvalitet och miljö. IGF levererar idag sina produkter över hela Norden och erbjuder hela 5 års garanti. Besök vårt showroom i centrala Stockholm eller kontakta oss för din närmaste återförsäljare.

Hemsida
 

Miele AB

Box 1397
171 27 Solna
Tel: 08-562 29 000

Org.Nr: 556138-9668

Vitvaror Utställningar - Miele AB
Miele är det enda globala premiumvarumärket för hushållsmaskiner och maskiner för professionell användning inom textilskötsel, diskning och desinfektion som finns representerat på fem kontinenter.

Hemsida
 

Noblessa Sverige AB

Hagagatan 4, Box 298
601 04 Norrköping
Tel: 011-19 39 40
Fax: 011-19 39 41

Org.Nr: 556594-1878

Vitvaror Utställningar - Noblessa Sverige AB
10 000 köksanvändare kan inte ha fel i att vi ger mest värde för pengarna! Noblessa Sverige AB är det största renodlade köksföretaget med fokus på kvalitet, hög service och ett tydligt mål om att leverera den säkraste, mest kostnadseffektiva och bäst kundanpassade köksinvestering till såväl konsumenter som bygg och renoveringsföretag i Sverige.

Hemsida
 

Scandinavian Appliances AS

Postboks 34
1701 Sarpsborg, Norge
Tel: +47 815 69 117
Fax: +47 691 11 701

Vitvaror Utställningar - Scandinavian Appliances AS
Scandinavian Appliances AS utvecklar, tillverkar och marknadsför lösningar för förvaring av mat och dryck under varumärket Norcool. Vi har en tradition som går tillbaka till 70-talet och är i dag en ledande leverantör av kylrum, hörnkylar, kyllådor, vinskåp och vinkällare.

Hemsida
 

Smedstorp Snickeri AB

Gårdlösavägen 53
273 98 Smedstorp
Tel: 0414-287 30
Fax: 0414-287 40

Org.Nr: 556046-3142

Vitvaror Utställningar - Smedstorp Snickeri AB
Smedstorp - tradition och förnyelse Vi vårdar det gamla hantverket. Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Vi tycker om att utveckla nya produkter genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare. Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer. Det gör dagens kök till lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Trender, färger, material och design förändras ständigt - men vi är noga med att behålla och slå vakt om vår långa hantverkstradition och kvalitetstänkande.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons