Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Byggutställningar > Dörrar Utställningar
Övriga kategorier

Dörrar Utställningar

Idag finns det massor av olika modeller av både ytterdörrar och innerdörrar att välja mellan. En ny ytterdörr kan förändra intrycket på hela ditt hus. Den ska kännas välkomnande både för dig och dina gäster. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande dörrutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.
 
 
 

Vi är en intresserad tillverkare av traditionella dörrar och fönster med fokus på design och funktion.
Hemsida
Kontaktinformation

LeksandsDörren - Dörren till ett tryggt boende.
Hemsida
Kontaktinformation

Välj någon av våra dörrar när du vill ha en dörr med hög prestanda.
Hemsida
Kontaktinformation

VillaFönster har Sveriges bredaste lager med fönster och fönsterdörrar
Hemsida
Kontaktinformation

Här på Bovalls Dörrbyggeri bygger vi dörrar som om de vore båtar.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi erbjuder ett stort urval av ytter-, inner-, förråd- och bastudörrar.
Hemsida
Kontaktinformation

Med en modern maskinpark och erfaren personal skapas personligt utformade fönster av hög kvalitet.
Hemsida
Kontaktinformation

Hos oss kan ni enkelt beställa fönster, dörrar, portar och tillbehör via vår hemsida.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi tillverkar dörrar och fönster efter Dina mått och önskemål.
Hemsida
Kontaktinformation

Dörrar du trivs med!
Hemsida
Kontaktinformation

Vi bygger våra fönster & dörrar med fokus på design, kvalitet och flexibilitet.
Hemsida
Kontaktinformation

Skräddarsydda, traditionsrika fönster!
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Dörrar


Din port eller ytterdörr säger mycket om hur du själv och andra ser ditt hem. Ytterdörren är kanske det första intrycket som besökare får av ditt hem. Därför kan det kanske vara viktigt att lägga ner extra omsorg till att välja en port du verkligen trivs med.Vi kan hjälpa dig att få tag på den rätta dörren.Ytterdörr,innerdörr,pardörr,dörr för altanen eller balkongen. På Offertsvar.se hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer av dörrar.
 

 
 

Allmoge Snickerier

Sågmyravägen 22
793 30 Leksand
Tel: 0247-645 80
Fax: 0247-144 50

Org.Nr: 556624-9479

Dörrar Utställningar - Allmoge Snickerier
Allmoge Snickerier är specialister på att hjälpa våra kunder till vackra lösningar på pardörrar, enkeldörrar och fönster, framför allt i gammal allmogestil. Vi tillverkar även måttbeställda fönsterbänkar, dörrfoder, fönsterfoder, golvsocklar och salningar.

Byggnadsvård är viktigt när det gäller gamla hus. Många gamla fina hus har förstörts genom att man bytt ut gamla vackra dörrar och fönster till något som inte alls passar in på huset. När man pratar om byggnadsvård så kan man välja mellan att restaurera eller ersätta med nytt. Att köpa nya fönster och dörrar, men i gammal stil, är många gånger ett bättre och billigare sätt än att vårda sina gamla hus än att restaurera det gamla.

Från oss får man funktionella fönster och dörrar med en bra isolering samtidigt som man behåller det gamla vackra utseendet. Vi hjälper er med att rita upp fönster och dörrar skalenligt så att ni ser att utseendet blir som ni har tänkt er, att proportionerna mellan bredd och höjd blir rätt, att spröjs linjerar m.m. Att ersätta gammalt med nytt men i samma gamla stil är byggnadsvård där man kombinerar gammalt med nytt på ett bra sätt.


Hemsida Karta
 

Bovalls Dörrbyggeri

Fabriksgatan 2
450 47 Bovallstrand
Tel: 0523–517 00

Dörrar Utställningar - Bovalls Dörrbyggeri
Bovalls Dörrbyggeri bygger trädörrar på beställning Våra trädörrar byggs en och en. Därför finns inga återförsäljare där du kan köpa en dörr direkt. Istället har vi tre gallerier. Där kan du känna struktur, tyngd och kvalitet på våra trädörrar i verkligheten. När du vet på ett ungefär vad du vill ha kontaktar du oss i Bovallstrand. Tillsammans tar vi sedan fram rätt mått och träslag som passar just dig och ditt hus.

Hemsida
 

Bygglagret i Mockfjärd

Högsvevägen 100
785 43 Mockfjärd
Tel: 0241-79 33 70
Fax: 0241-79 33 75

Org.Nr: 556161-3851

Dörrar Utställningar - Bygglagret i Mockfjärd
Hos oss kan ni enkelt beställa  fönster, dörrar, portar och tillbehör via vår hemsida www.bygglagret.se.

Behöver ni goda råd med val av fönster & Dörrar, har ni frågor eller vill ni ha hjälp med en beställning ska ni inte tveka att ringa oss på 0241-79 33 70.

Hemsida Karta
 

Diplomatdörrar i Sverige AB

Hantverkargatan 19, Box 91
828 22 Edsbyn
Tel: 0271-299 20
Fax: 0271-299 39

Org.Nr: 556519-5210

Dörrar Utställningar - Diplomatdörrar i Sverige AB
Diplomatdörrar i Sverige AB har ett av marknadens bredaste sorti ment med fönster och dörrar som passar de flesta behov och önskemål. Våra Diplomatdörrar tillverkas i en av Europas modernaste dörrfabriker där Inwido Sverige har investerat närmare 40 miljoner kronor i anläggningen som är helt automatiserad.Tillverkningen sker i Bankeryd. Våra Allmogefönster tillverkas av tät och kraftfull norrländsk furu som håller högsta kvalitet. Vi lägger ner extra stor omsorg, det gör att alla våra fönster håller länge innan de behöver målas om. Nöjda kunder är viktigt för oss, och tillsammans med en kunnig och engagerad personal gör vi det enkelt att hitta våra produkter och få den optimala lösningen som passar vars och ens behov och önskemål.

Hemsida
 

Dofab AB

Korrarpsvägen 121
275 64 Blentarp
Tel: 0411-852 28

Org.Nr: 556732-5674

Dörrar Utställningar - Dofab AB
DOFAB AB tillverkar högkvalitativa dörrar, fönster och portar. DOFAB har ett brett sortiment av produkter som kan anpassas till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vårt produktsortiment passar bra in i äldre, kulturfastigheter men även i nybyggnationer eller som ersättning till moderna, uttjänta fönster. Med vår anpassade tillverkning av dörrar och fönster så är vi specialister på lite för högt, lite för lågt, udda mått och runda former. Vi erbjuder skräddarsydda fönster och dörrar till standardpriser, med hög service och korta leveranstider. Vårt standardmaterial till fönster och dörrar är fingerlimmad, furu (kärnvirke) men vi jobbar även med andra träslag som teak, ek, mahogny och lärk. Välkommen till en intresserad tillverkare. Vi tillverkar fönster och dörrar utifrån dina önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på fönster och dörrar - helt anpassade till din fastighet.

Hemsida Karta
 

Dooria Sverige AB

Prästgårdsvägen 81
519 92 Kungsäter
Tel: 0320-198 00
Fax: 0320-198 98

Org.Nr: 556634-1052

Dörrar Utställningar - Dooria Sverige AB
Inget kan ersätta erfarenhet när det gäller att skapa rätt produkt och Dooria är inget undantag. Med nästan 60 års erfarenhet i ryggen vet Dooria vad som krävs för att tillverka kvalitetsdörrar som står emot tidens tand. Våra skickliga hantverkare blandar traditionella tekniker med senaste tillverkningsmetoder för att säkerställa att varje dörr som lämnar Doorias fabriker lever upp till våra strikta krav. Dooria började tillverka furudörrar redan 1947 och har byggt in sin erfarenhet i hela sortimentet. Traditionella tekniker och metoder ger emellertid inte ett sortiment med enbart traditionella dörrar. Doorias inner- och ytterdörrar finns i många olika material som t.ex. ek, körsbär, glas, aluminium, rökfärgat eller texturerat glas och är tillverkade med en hantverksmässighet som bara kan uppnås genom flera generationers erfarenhet. Så oavsett vilken typ av dörr du väljer i vårt sortiment — med i det närmaste obegränsade valmöjligheter — kan du vara säker på att vår kunskap och erfarenhet säkerställer att du får en bättre dörr än någon annan kan erbjuda.

Hemsida Karta
 

Ekstrands AB

Södra Portgatan 28
283 50 Osby
Tel: 0479-100 40

Org.Nr: 556570-0621

Dörrar Utställningar - Ekstrands AB
Ekstrands är en historia om innovativa lösningar, envishet och entreprenörskap som sträcker sig tre generationer tillbaka i tiden. Yrkesstolthet är grunden för en filosofi om att tillverka de bästa produkterna till det bästa priset, kundnytta är ett ledord hos oss. En ytterdörr eller ett fönster skall inte bara vara vackra att titta på, de skall ha en bra funktion och hålla många år efter köpet.

Hemsida Karta
 

Holsby Fönster AB

Brunnsvägen 13
570 15 Holsbybrunn
Tel: 0383- 500 75

Org.Nr: 556901-7030

Dörrar Utställningar - Holsby Fönster AB
I natursköna Holsbybrunn, beläget några kilometer utanför Vetlanda i Småland, tillverkar vi våra fönster enligt gamla hantverkstraditioner. Med en modern maskinpark och erfaren personal skapas personligt utformade fönster av hög kvalitet.
 
Holsby Fönster AB har sedan starten levererat specialanpassade fönster till nöjda kunder runt om i Sverige.
 
Vår målsättning är att förse våra kunder med marknadens bästa måttanpassade fönster.


Hemsida Karta
 

LeksandsDörren

Siljansnäsvägen 12
793 92 Leksand
Tel: 0247-79 61 50
Fax: 0247-145 59

Org.Nr: 556651-7891

Dörrar Utställningar - LeksandsDörren
LeksandsDörren är ett familjeföretag som etablerades 1959, efter att ha sett det ökande behovet av kombinationen kvalitet och skönhet även på dörrar. LeksandsDörren är specialiserat på att tillverka sådana dörrar och entréer, av trä från Siljansbygdens skogar och med världsomtalat svenskt kvalitetstänkande som utgångspunkt i den egna produktionen. Gediget hantverk, modern teknik och aktivt miljöarbete, med målet att skapa trygghet för de boende, har varit ledstjärnan som följt LeksandsDörren genom alla år och givit oss framgång. En modern dörr är betydligt mer än en köldbarriär. Den utgör gränssnittet mellan ditt privatliv och det stressiga arbetslivet utanför och är den första varma famnen som välkomnar dig och dina vänner.

Hemsida Karta
 

NorLux Fönster AB

Källebacksvägen 8
555 93 Jönköping
Tel: 020-28 00 00

Org.Nr: 556738-6130

Dörrar Utställningar - NorLux Fönster AB
NorLux Fönster har ett väl etablerat utbud av norska och svenska fönster, fönsterdörrar, ytterdörrar och takfönster. Fönster med hög prestanda och låga U värden som fungerar i vårt klimat. Anlita snickare som jobbar med NorLux Fönster för serviceinriktat och kompetent fönstermontage.

Hemsida Karta
 

Villafönster

Box 1113
432 15 Varberg
Tel: 0771-690 690

Org.Nr: 556501-3546

Dörrar Utställningar - Villafönster
VillaFönster har Sveriges bredaste lager med fönster och fönsterdörrar. Vi lagerhåller även innerdörrar, ytterdörrar och skjutpartier. Det vi inte har i lager beställer vi direkt från fabrik. Snabba leveranser och hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser hittar du hos oss!
 
Försäljning sker till hela landet, direkt till företag och privatpersoner. Vårt stora lager ligger i Varberg och våra utställningar finns i Varberg, Falkenberg och Stockholm. På vår hemsida Villafönster.se kan du enkelt göra din beställning direkt i vår webshop. Välkommen!


Hemsida
 

Vinäs Fönsterindustri

Vinäs Byväg 42
792 91 Mora
Tel: 0250-162 40

Org.Nr: 556631-6435

Dörrar Utställningar - Vinäs Fönsterindustri

Vi är en medelstor fönstertillverkare med lång erfarenhet och ett gediget hantverkskunnande hos våra medarbetare, som f n uppgår till 33 årsarbetare.

Företaget tillverkar fönster, fönsterdörrar och partier till såväl större byggobjekt som till villor och fritidshus på beställning. Vi tillverkar och levererar  kundorderanpassat!

Företaget finns i byn Vinäs vid Siljan utanför Mora i norra Dalarna.

Snickeriverksamheten startades här i byn som Rull-Hans Snickeri redan 1932. 1963 specialiserades tillverkningen på fönster. 2002 tog 10 av de anställda över företaget, som då namnändrades till Vinäs Fönsterindustri AB.Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons