Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Ny app för att testa elsäkerheten hemma

Elektriska Installatörsorganisationen EIO har tagit fram en app som ger konsumenter direkt tillgång till EIO:s alla medlemsföretag – 2600 elteknikföretag. Appen innehåller också en funktion för självtest av elsäkerheten hemma. Det är inte minst viktigt att testa elsäkerheten när man skaffar ny bostad.

Appen som lanseras nu i oktober 2011 på Stockholmsmässans Hem & Villa är den första i sitt slag.

Bland annat innehåller appen en funktion för att göra ett enkelt självtest av elsäkerheten hemma.

– Självtestet ger en indikation på om du behöver göra ett mer professionellt test, EIO Eltest. Det är något som inte minst kan vara bra att göra när du skaffat nytt boende, säger Johan Lysholm, marknadschef på EIO.

Cirka 450 anslutna elteknikföretag utför EIO Eltest och appen innehåller företagsuppgifter till dessa och till över 2100 andra medlemsföretag. De företag som ligger närmast dig visas på en karta med hjälp av en platstjänst utifrån telefonens position.

Med appen blir det nu enkelt att hitta elteknikföretag i sin närhet.

EIO:s El & elektriker app version 1.0 är gratis att ladda ner och finns både för iPhone (App Store) och Android (Android Market).

 

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. EIO har 2.600 medlemsföretag med sammanlagt 25.000 anställda som omsätter 28 miljarder kronor.

95 procent av EIO-företagen har färre än 25 anställda. Medlemsföretagen jobbar inom hela näringslivet, till exempel med industri, byggverksamhet och tele, data och säkerhet. Bravida, YIT, NEA-gruppen och Midroc Electro är några av de största medlemsföretagen.

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons