Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Så enkelt får du lyxbastu hemma!

 

 


Vill du också få en startklar infrabastu hemma?


Nu finns bastun du kan ställa in i villan eller lägenheten – på nolltid jämfört med traditionellt bastubyggande.

Från ett bygge som slukar stora kostnader och kräver omfattande planering – till att få hem en färdig bastu i modulsats” att koppla in till el-uttaget.

Här är nya bastu-trenden !

Idag kan i stort sett alla få en egen bastu hemma.

Man behöver inte krångla med ett helt bygge eller ta in hantverkare, det räcker med att ha tillräckligt med plats hemma och koppla in bastun vid leverans.

Två knapptryckningar är allt som behövs, sedan är det bara att basta. Uppvärmningstiden är endast ca 10 minuter.

Hemligheten bakom infrabastu bygger på en unik teknik: långvågigt infrarött ljus som värmer kroppen direkt, jämt fördelat över kroppen.

Till skillnad mot en traditionell bastu som värmer upp luften, skickar vår bastu ut en värmevåg mot kroppen som gör att man man svettas två-tre gånger mer i en behaglig värme. Dessutom är en infraröd bastu billigare, energikostnaden är på en tredjedel mot en vanlig bastu eftersom den värms upp mycket snabbare samt att den har en tredjedels elförbrukning än en traditionell bastu. Det är ett enkelt sätt att lyxa till badrummet, många av våra kunder har tidigare betalat dyra pengar för rekreation utomlands, i relation till det är bastun en liten investering.

Många hälsofördelar !

Många av våra kunder är födda på 1940-talet och framåt, de uppmärksammat hälsofördelarna med infraröd bastu. Långvågigt infrarött ljus ger en djupare uppvärmning än traditionellt bastubad, det medför en ökad blodcirkulation i kroppen och skapar en mängd positiva effekter. Infrabastu har visat sig effektivt lindra smärtor i muskler och leder och har ett flertal olika hälsofördelar.

Ett hundratal företag, som gym och kiropraktorer mm använder vår bastu för professionellt bruk.För mer information besök Luxway Nordic AB   www.luxway.se

 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons