Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Skorstensarbeten i Gällivare kommun

Har du en otät skorsten eller dåligt drag i spisen? Låt ett företag i Gällivare kommun som arbetar med skorstensarbeten göra en grundlig undersökning av eldstäder, rökkanaler och ventilationsvägar. Skicka en offertförfrågan och få prisuppgift om vad det kommer att kosta. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver du hjälp med skorstensarbeten av olika slag?

Kanske har du en otät skorsten eller dåligt drag i din spis eller är du i behov av en renovering av din skorsten. Det kan vara svårt att klara ut skorstensarbete på egen hand speciellt om man inte är så händig av sig. Se till att arbetet blir ordentligt gjort genom att kontakta företag vars anställda kan det där med skorstensarbeten av alla dess slag. De utför arbetet både snabbt och professionellt.

Ifall du tycker att det är svårt att leta upp seriösa företag som inte tar alltför mycket betalt är du långt ifrån ensam. Låt oss på Offertsvar hjälpa dig med att komma i kontakt med företag som uppfyller dina önskemål. Vi samarbetar med företag som är spridda över hela landet vilket gör att vi ser till att du kommer i kontakt med företag i Gällivare kommun.

Samtliga av våra företag är av hög standard samt genomgår regelbundna kontroller för att du ska kunna känna dig säker. Genom att använda dig av vår tjänst sparar du både tid, pengar samt energi. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri och du behöver inte binda upp dig till något. Du har helt enkelt ingenting att förlora.

Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan till oss via vår hemsida. Din offert bör inkludera en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med, dina förväntningar på arbetet samt en prisbegäran. Vidare ska du fylla i dina kontaktuppgifter samt när du vill att uppdraget ska börja. Var så tydlig du kan i din beskrivning så att vi ska kunna häjlpa dig på bästa sätt.

När vi har mottagit din offert skickar vi den vidare till våra anslutna företag. Vi fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Du kan inte ta emot fler än fem stycken offertsvar vilket underlättar för dig då du inte behöver gå igenom mängder av intresseanmälningar. Valet av företag är helt upp till dig.

Använd dig av vår tjänst redan idag och få den hjälp som du behöver!

Kaminer Gällivare kommunBarnpassning Gällivare kommun
Betonghåltagning Gällivare kommunFlyttstäd Gällivare kommun
Lediga lokaler uthyrning Gällivare kommunElpannor Gällivare kommun
Grunder Gällivare kommunLarm Gällivare kommun
VVS Gällivare kommunStubbfräsning Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons