Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Bygg i Gällivare kommun

Funderar du på att renovera din bostad? Beskriv vad du vill ha hjälp med inom byggnation, renovering, tillbyggnad och ombyggnad så tar en duktig byggare som arbetar i Gällivare kommun kontakt med dig. Här får du offert för alla jobb inom bygg snabbt och enkelt. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Känner du att din bostad behöver renoveras? Endast ett fåtal privatpersoner är kunniga inom renovering. I vissa fall kan en renovering av oerfarna personer bli både dyrare och ta längre tid än planerat. I extremfall kan renoveringen sluta i katastrof. Ta kontakt med erfarna byggare istället för att ge dig in i renoveringsarbetet på egen hand.

Många anser att det är svårt att hitta seriösa byggfirmor till bra priser. Det kan även vara ett tidskrävande projekt att leta upp firmor för att sedan jämföra och slutligen kunna välja. Genom att använda vår kostnadsfria tjänst sparar du både tid och pengar. Vi hjälper dig att komma i kontakt med byggfirmor i Gällivare kommun som är både kompetenta och erfarna.

Det enda som du behöver göra för att ta del av vår tjänst är att skicka in en bygg offert till oss genom vår hemsida. Din bygg offert ska inkludera en beskrivning av vad du vill ha hjälp med, ifall det rör sig om tillbyggnad, renovering, ombyggnad etc. Gör din beskrivning tydlig så att vi ska kunna hitta firmor som matchar dina förväntningar så bra som möjligt. Du ska även ange vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska starta.

Efter att vi har fått in din offert på bygg så skickar vi vidare uppdraget till de byggfirmor som är anslutna till oss. Du kan max ta emot fem offertsvar från olika firmor. Det begränsade antalet är till för att du lättare ska kunna välja en firma som passar just dig. Valet är helt och hållet ditt egna och du är inte bunden till att välja något av förslagen. Du är även fri att jämföra de olika förslagen mot varandra vilket gör att företagen kommer tävla om din uppmärksamhet.

Vi hoppas att vi kan erbjuda dig den hjälp som du behöver. Använd dig gärna av vår tjänst fler gånger.

Takarbeten Gällivare kommunKyl- och frysanläggningar Gällivare kommun
Isolering Gällivare kommunBygg & Renovering / Hantverkare Gällivare kommun
Värmefotografering / Termografi Gällivare kommunBokföring/Redovisning Gällivare kommun
Lastväxlartransporter Gällivare kommunVVS Gällivare kommun
Kakelugnar Gällivare kommunBarnpassning Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons