Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Kontrollansvarig i Östhammars kommun

När man gör en bygg-, rivings- eller markåtgärd krävs det i de flesta fall en kontrollansvarig. Den kontrollansvariga ska vara certifierad. På Offertsvar.se kan du skicka en offertförfrågan till certifierad kontrollansvariga som är verksamma i ditt område. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Söker du efter en kontrollansvarig?

Kanske håller du på att göra en mark-, rivnings- eller byggåtgärd av något slag. I så fall krävs det många gånger en certifierad kontrollansvarig. Ifall du anser att det är svårt att hitta kontrollansvariga som är seriösa och inte tar alltför mycket betalt är du långt ifrån ensam. Vi på Offertsvar hjälper dig med att hitta passande företag som har kontrollansvariga anställda.

Eftersom vi samarbetar med företag över hela landet kan vi se till så att du kommer att komma i kontakt med företag som finns i Östhammars kommun. Kanske kommer du att komma i kontakt med företag som endast ligger några meter från ditt hus eller lägenhet men vars existens du inte hade någon aning om. Samtliga av våra anslutna företag är kvalitetsgranskade vilket gör att du kan känna dig säker.

Vår tjänst kostar ingenting och gör att du kan spara både tid och pengar. Det enda som vi vill att du ska göra är att skicka in en offertförfrågan via vår hemsida. I din förfrågan ska du göra en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt hur mycket du är beredd att betala. Ange även vart du bor och när du vill att projektet ska börja.

Vi skickar sedan vidare din offert till passande företag. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket underlättar för dig då du slipper gå igenom mängder av intresseanmälningar. Valet är helt och hållet ditt eget och du är inte tvingad till att välja något av förslagen. Du har helt enkelt ingenting att förlora!

Data/it Östhammars kommunFönsterputsning Östhammars kommun
Besiktningar Östhammars kommunPelletskaminer Östhammars kommun
Plåtslageri Östhammars kommunBänkskivor kök / Bad Östhammars kommun
Markiser Östhammars kommunNyproduktion villor / garage Östhammars kommun
Trädfällning Östhammars kommunRadonsanering Östhammars kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons