Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Försäljning av fritidshus i Östhammars kommun

Tjäna pengar genom att välja rätt mäklare. Skicka en offert och få svar från mäklare i Östhammars kommun. Gör en så tydlig beskrivning som möjligt av ditt fritidshus för att få fler och bättre svar på din offert. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Känner du att det är dags att sälja ditt fritidshus?

Kanske känner du att du inte längre använder det där fritidshuset som du en gång i tiden så gärna ville ha. Sälj det till någon som vill ha det istället för att det står tomt och oanvänt. Kontakta företag med mäklartjänster och som är proffs på försäljning av fritidshus. Du kan förlora otroliga summor pengar genom att välja fel företag så se till att välja rätt!

Ifall du anser att det är svårt att hitta passande företag som både är seriösa och prisvärda är du långt ifrån ensam. Vi hjälper dig med att hitta företag som uppfyller just dina behov och fungerar som mellanhanden mellan dig och företagen. Genom att använda dig av vår tjänst sparar du både tid och pengar. Du slipper det krångliga arbetet med att hitta företag och kan istället ägna dig åt betydligt roligare saker.

Vi på Offertsvar samarbetar med företag över hela landet som just koncentrerar sig på försäljning av fritidshus vilket gör att vi kan ge dig möjligheten att komma i kontakt med företag som ligger i Östhammars kommun. Samtliga av våra anslutna företag är av god kvalitet då de regelbundet genomgår kontroller så att du ska kunna känna dig säker.

Det enda som du behöver göra för att ta del av vår tjänst är att skicka in en offertförfrågan till oss. Detta gör du via vår hemsida. Det är nödvändigt att du gör en tydlig beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med samt hur mycket du är villig att betala. Var tydlig i din beskrivning så att vi ska kunna matcha din offert så bra som möjligt. Fyll även i vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska börja.

När vi har fått in din förfrågan skickar vi den vidare till de företag som är anslutna till oss. Du kan inte ta emot fler än fem offertsvar vilket förenklar ditt jobb i att välja förslag. Valet är helt och hållet ditt eget och du är även fri att jämföra förslagen mot varandra. Du är inte tvungen att välja något av förslagen och vår tjänst är helt gratis. Skicka in en offertförfrågan redan idag och få den hjälp som du behöver!

Rörarbeten Östhammars kommunLås Östhammars kommun
Mark & trädgård Östhammars kommunTrädfällning Östhammars kommun
Kontor och Lokaler Östhammars kommunMöbelsnickeri Östhammars kommun
Halkskydd Östhammars kommunEnergibesiktning Östhammars kommun
Data/it Östhammars kommunHusbesiktning Östhammars kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons