Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Företagsstäd i Gällivare kommun

På ett företag ställs det helt andra krav på städningen jämfört med i ett vanligt hem. Inte minst behöver golven kunnig omsorg för att se fräscha ut, eftersom vi går in med uteskor. Och handen på hjärtat, visst är det betydligt svårare att få medarbetarna att hålla riktigt rent i köksdelen/fikarummet på jobbet än i det egna hemmet. Välj en duktig städfirma till ditt kontor. Besökarna får ett gott första intryck när de möts av en välstädad entré och de anställda trivs bättre i en ren arbetsmiljö. Skicka en offertförfrågan och få svar och prisuppgifter från städföretag som arbetar med företagsstäd i Gällivare kommun. Du får max 5 offertsvar från våra anslutna företag.
Din offertförfrågan
Beskriv ditt ärende här så kommer intresserade företag att lämna offerter till dig. Du binder dig inte till någonting och det kostar dig ingenting.
Bransch
Län
Beskrivning
 Privat  Bostadsrätt  Företag  Kommun
Kontaktuppgifter
Förnamn
Efternamn
E-mail
Telefon
Mobil
Klickar ni skicka så godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till att vi kan hantera era personuppgifter.
 
Behöver ditt företag professionell hjälp med städningen?

Det ställs helt andra krav på företagsstädning än den vanliga städningen i hemmet. På ett företag går de anställda omkring med samma skor som de har utomhus vilket gör att golven blir extra smutsiga och kräver mycket omsorg. Det är viktigt att företaget hålls rent då de anställda trivs betydligt bättre om de spenderar hela dagarna i en ren arbetsmiljö. Ifall ditt företag är rent och välstädat ger du dessutom besökarna ett gott första intryck.

Ta hjälp av proffs som utför noggrann företags- samt kontorsstädning på nolltid. Ifall du tycker det är svårt att hitta seriösa städfirmor till rimliga priser är du långt ifrån ensam. Vi hjälper dig med att hitta städfirmor som passar just dig och dina behov. Vi på Offertsvar samarbetar med kompetenta städfirmor över hela landet vilket gör att vi kan hjälpa dig med att komma i kontakt med städfirmor nära dig. Kanske kommer du att komma i kontakt med en firma som ligger i Gällivare kommun men vars existens du inte hade någon aning om. Samtliga av de städfirmor som är anslutna till oss är av hög standard och genomgår regelbundna kotroller för att du ska kunna känna dig säker. Våra anslutna firmor hjälper dig med att dammsuga, skura golv, damma, torka bord, rengöra toaletterna, tömma papperskorgar etc.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och ger dig möjligheten att spara både tid och pengar. Det enda som du behöver göra är att skicka in en offert till oss via vår hemsida. Din offert ska inkludera en beskrivning av vad det är som du behöver ha hjälp med, hur ofta du behöver ha hjälp med företags- eller kontorsstädningen samt hur mycket du är villig att betala. Ange även vart du bor någonstans samt när du vill att uppdraget ska påbörjas.

Efter att vi har mottagit din offert förmedlar vi den vidare till de städfirmor som är anslutna till oss. Du kan max ta emot fem stycken offertsvar. Det begränsade antalet gör det betydligt lättare för dig att välja då du slipper gå igenom hundratals olika intresseanmälningar. Valet är helt ditt eget och du blir inte uppbunden till att välja något av förslagen.

Skicka in en offertförfrågan till oss redan idag och få den hjälp som du behöver. Använd dig gärna av vår tjänst fler gånger. Du har ingenting att förlora och du kommer inte att ångra ditt beslut!

Garage/Portar/Dörrar Gällivare kommunKöksrenovering Gällivare kommun
Energideklaration Gällivare kommunFönsterputsning Gällivare kommun
Trädfällning Gällivare kommunTäthetsprovning av hus Gällivare kommun
Flytt & transport Gällivare kommunKontrollansvarig Gällivare kommun
Skorstensarbeten Gällivare kommunFörsäljning av tomt Gällivare kommun

Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons