Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Badrumsutställningar > Badrumsbelysning Utställningar
Övriga kategorier

Badrumsbelysning Utställningar

Idag finns det massor av modeller att välja mellan. När du letar efter de senaste nyheterna inom badrumsbelysning och badrumsarmatur? Besök våra anslutna företag och hitta rätt belysning för ditt badrum. På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande badrumsbelysnings utställare bland annat punktbelysning, dimmer, ljusdioder, fiberoptik och spotlights m.m. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare.

 
 
 

Vårt sortimentet består av ett exklusivt urval av beslag och inredningsdetaljer.
Hemsida
Kontaktinformation

Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi följer och utvecklar de senaste tekniska lösningarna inom belysningsteknik.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi utvecklar, tillverkar, säljer belysning för såväl hemma-
bruk som offentliga miljöer
Hemsida
Kontaktinformation

Sanova - Inredning för en egen badrumsvärld.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Badrumsbelysning för stämning och funktion


Att ha bra belysning i badrummet är viktigt, inte bara för det är en snygg detalj i sig, utan det höjer resterande badrummet och bidrag till en mysig stämning. Kombinera en snygg badrumsbelysning eller armatur med en dimmer och korrigera ljusnivån till just din sinnesstämning. Att tänka på när du installerar belysning i badrummet är att armaturen klarar av fukt och väta så du slipper missöden.När man ljussätter våtutrymmen blir frågor om elsäkerhet livsviktiga-därför kan det vara skönt att veta att alla elektriska produkter är kontrollerade och S-märkta. På Offertsvar.se hittar du alltid det senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer inom Badrumsbelysning.

 
 

Beslag Design AB

Kalkvägen 6, Box 1036
269 21 Båstad

Org.Nr: 556166-4409

Badrumsbelysning Utställningar - Beslag Design AB
Beslag Design är ett branschledande lagerförande försäljningsbolag med snart 40 års erfarenhet inom områdena Beslag och Interiörprodukter. Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Sverige och övriga Norden. Vårt sortimentet består av ett exklusivt urval av beslag och inredningsdetaljer för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön.

Hemsida Karta
 

Markslöjd AB

Gränevägen 5 Skene, Box 253
511 23 Kinna
Tel: 0320-305 00
Fax: 0320-305 28

Org.Nr: 556087-6111

Badrumsbelysning Utställningar - Markslöjd AB
Markslöjd Lighting Group (MLG), är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag med verksamhet i 13 länder. MLG utvecklar, tillverkar och säljer belysning för såväl hemmabruk som offentliga miljöer under varumärkena "Markslöjd" och "Lampgustaf".

Hemsida Karta
 

Maxel

Avestagatan 35, Box 8056
163 08 Spånga
Tel: 08-445 74 40
Fax: 08-36 99 30

Org.Nr: 556032-6802

Badrumsbelysning Utställningar - Maxel
Under Kai Lasers ledning har Maxel utvecklats till en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem. Vi följer och utvecklar ständigt de senaste tekniska lösningarna inom belysningsteknik. Kais far, Max Laser, var en framstående produktutvecklare som lanserade en mängd världspatent med sina nyskapande lösningar för armaturer och ljuskällor. Max var en eldsjäl som brann för belysning och ständigt förbättrade företagets produkter. Hans passion för kompromisslös kvalitet genomsyrar fortfarande företaget, som firar 75 år inom svensk belysning.

Hemsida Karta
 

Sanova

Wennerbergsvägen 51
531 33 Lidköping
Tel: 0510-48 58 90
Fax: 0510-48 58 99

Org.Nr: 556254-5094

Badrumsbelysning Utställningar - Sanova
Sanova är stolt representant för några av Europas finaste badrumsmärken, som Jacuzzi, Gessi, Catalano, Hansgrohe, Duravit, Colombo och Astro Lighting. Vårt sortiment består av noga utvalda produkter som förenar tidlös kvalitet med modern elegans, tillverkade av människor med en genuin kunskap om materialen de jobbar med och en djup passion för formerna de inspireras av. Sanova vänder sig till kunder vilka söker en helhetslösning för badrummet, men som vill ha något utöver det vanliga och skapa sin helt personliga badrumsmiljö.

Hemsida Karta
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00

Org.Nr: 556052-4984

Badrumsbelysning Utställningar - Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons