Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Badrumsutställningar > Bänkskivor bad Utställningar
Övriga kategorier

Bänkskivor bad Utställningar

Letar du efter ett speciellt utseende eller lyxigare bad med nya bänkskivor? På Offertsvar hittar du de senaste nyheterna hos Sveriges ledande bänkskivorsutställare. Gör en offertförfrågan till våra anslutna utställare som kan hjälpa dig med måttbeställda bänkskivor.
 
 
 

Välkommen till en värld av bänkskivor.
Hemsida
Kontaktinformation

Granit Skivor Scandinavia är specialiserade på arbetsytor i kök och badrum.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar snabbt måttbeställda stenprodukter.
Hemsida
Kontaktinformation

Vi representerar Skandinaviens största producent av granit.
Hemsida
Kontaktinformation
 
 

Bänkskivor/bad


I badrum används ofta natursten. Marmor är vanligt för sitt vackra utseendes skull, Bänkskivor av natursten har blivit vanligare i Sverige, De flesta stensorter används med fördel inomhus det är bara fantasin som sätter gränser. Sten i dess naturliga form är ett av världens mest slistarka och vackraste material. Livslängden på en stenbänk är i princip obegränsad. Det finns även kompositmaterial som har i viss mån en stens egenskaper. På
Offertsvar hittar du alltid de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer när det gäller Bänkskivor Bad.


 
 

Granit Skivor Scandinavia

Brevduvegatan 7
235 39 Vellinge
Tel: 040-693 60 50
Mobil: 0762-21 48 17

Org.Nr: 11220130

Bänkskivor bad Utställningar - Granit Skivor Scandinavia

Granit Skivor Scandinavia har specialiserat sig på arbetsytor i kök och badrum. Våra produkter tillverkas av granit, kvartskomposit och marmor av absolut högsta klass. Lika viktig som att råmaterial är av hög kvalitet så använder vi välutbildade stentekniker som ansvarar för att måttagning med millimeterprecision blir utförd enligt alla konstens regler. 

Dessa killar utför inte bara mätningar utan de ser även till att installationen blir förstklassig. Det skall vara enkelt att kunna göra viktiga val, därför arbetar vi väldigt personligt med hembesök där vi tillsammans med kunden sitter ner i lugn och ro och diskuterar kundens specifika önskemål. Vi levererar en komplett tjänst måttagning, produktion, transport och montering. Vi erbjuder även borttaging samt kassering av gamla skivor. 

Vårt råd är, välj trygghet och kvalitet framför marknadens lägsta pris!

Granit Skivor Scandinavia erbjuder lägsta tänkbara pris till högsta möjliga kvalitet utöver detta erhåller ni bra priser på vaskar och blandare.Hemsida Karta
 

LG Collection

Virkesgatan 1, Box 204
571 23 Nässjö
Tel: 0380-55 50 00
Fax: 0380-196 17

Org.Nr: 556157-7197

Bänkskivor bad Utställningar - LG Collection
LG Collection är ett fristående familjeägt företag som sedan början av 1970-talet arbetar med distribution och tillverkning av dekorativa skivmaterial. Kundanpassade bänkskivor är vår specialitet på LG Collection och därför kan vi erbjuda personligt utformade lösningar för dig och ditt kök. Vi bryr oss om våra kunder och varje kund är vår viktigaste. Dessutom jobbar vi hårt för att alltid finnas till hands. Vår småländska själ vurmar för kvalitet, långsiktighet och hög servicegrad. Hjärtligt välkommen in i vår värld - en värld av bänkskivor!

Hemsida Karta
 

Loimaan Kivi

Högbackavägen 32
144 62 Rönninge
Tel: 08-532 54 666

Bänkskivor bad Utställningar - Loimaan Kivi
Loimaan Kivi representerar Skandinaviens största producent av granit. Vi erbjuder följande produkter i granit så som köksbänkskivor, fönsterbrädor, bordskivor, golvbeklädnad, väggbeklädnad, fasadsten, murar, trappor, gatsten, pelare, pollare, kansten, markplattor m.m.

Hemsida
 

Stencentrum i Mölndal AB

Ågatan 18
431 35 Mölndal
Tel: 031-27 12 12
Fax: 031-27 12 27

Org.Nr: 556618-8685

Bänkskivor bad Utställningar - Stencentrum i Mölndal AB
Stencentrum i Mölndal AB älskar utmaningen i att förvandla våra kunders drömmar till verklighet. Med en av Europas största utställningar av bergarter från hela världen, hjälper vi dig att finna just den sten du söker. Stencentrums främsta uppgift är att leverera och skapa exklusiva stenarbeten av högsta klass för privata hem och offentlig miljö såväl i Sverige som Europa. Därför är vi ständigt på jakt efter nya sorter och varianter och besöker regelbundet stenbrott för att hitta nya, unika och vackra stenar att ta med oss hem till våra kunder.

Hemsida Karta
 
Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons